3688
Rieten manden styling tips
Gepubliceerd: 19-07-2018

Er is een materiaal wat nooit meer uit het interieur lijkt te verdwijnen; riet! En dan hebben we het voornamelijk over rieten manden. Rieten manden geven niet alleen een superknus karakter aan je interieur, ze zijn ook nog eens superhandig en op heel veel verschillende manieren inzetbaar. Anno 2018 is een rieten mandje niet meer saai. Hij is uberhip en onmisbaar in ieder interieur. Wij geven je een paar leuke rieten manden styling tips.

 

Rieten mand voor je favoriete plant
Niets geeft je plant een natuurlijkere look dan hem ook nog eens in een natuurlijke plantenbak.. euh.. mand te zetten. Een rieten mand voor je plant is supertrendy en staat in elk interieur. Of je nou een strak interieur hebt met een mooie zwarte vloer, een mooie palm in een rieten mand is dan een absolute blikvanger. Maar ook hele kleine rieten mandjes met verschillende kleine plantjes ogen super stylish en kan je ontzettend leuk met elkaar combineren.

Rieten katten of hondenhuisjes
Ben jij nog op zoek naar een originele slaapplek voor jouw lieve kleine katje of je trouwe viervoeter(tje). Wat dacht je van een rieten mand op zijn kant... leg er een leuk gekleurd kussentje of handdoekje in en jouw huisgenootje heeft een superfijne crib waarin hij of zij heerlijk weg kan dromen

Opbergen maar
Natuurlijk kennen we hem allemaal wel, de rieten mand als opbergmand. Je hebt ze in ontzettend veel soorten en maten. Een rieten mand met deksel om alle speelgerei van je kids in op te ruimen (wat ze natuurlijk lekker zelf moeten doen) of wat dacht je van een rieten mand voor je was. Weg met die plastic wasmand, een rieten wasmand staat veel gezelliger in je badkamer. Wil je een deksel op je mand dan koop je nog een heel laag rieten mandje van dezelfde of een iets grotere afmeting die dienst kan doen als afsluiter van de mand

Riet aan de muur
Wil je een beetje bohemian sfeertje in je interieur creeeren? Bevestig dan eens wat riet aan de muur. Kleine mandjes, grote mandjes in verschillende kleuren en patronen geven jouw interieur gelijk een heerlijk vakantiesfeertje mee.

Maar ook als invulling van jouw open kast zijn rieten manden een superleuke oplossing. Of als opberger in de keuken. Met rieten manden kan je alle kanten op. Heb je na het lezen van dit artikel nog meer inspiratie ideetjes nodig? Zoek dan eens naar rieten manden op Pinterest. Wedden dat jij om bent voor riet!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide