855
Is het geen plaatje?

Jarenlang waren LP’s de populairste geluidsmedia, tot ze van hun troon werden gestoten door dat kleinere ronde schijfje: de CD. Even werd gedacht dat de langspeelplaat definitief tot het verleden behoorde. De LP is echter helemaal in opmars. Hoewel we tegenwoordig ook steeds meer digitaal naar muziek luisteren, mag je de platenspeler dus weer tevoorschijn halen!

Vintage never sounded so good
Kenners riepen het altijd al: er gaat niets boven het warme geluid van vinyl. Mis jij de warmte bij digitale muziek en heb je heimwee naar het volle geluid van LP’s? De retro platenspeler van Crosley brengt je het nostalgische geluid van vinyl, met de moderne opties van nu. Haal jouw oude platen dus weer van zolder, blaas de stoflaag eraf en spin die platen!GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners