The classic lounge weerspiegelt een doordringende schoonheid waar luxe en rijkdom wordt gecombineerd met een vleugje authenticiteit.

Onze voorliefde voor oranje wordt dit jaar extra geprikkeld. Natuurlijk op Koninginnedag. Maar ook tijdens zwoele zomeravonden in juni, wanneer iedereen samen met vrienden of familie kijkt naar het EK voetbal. Genieten van de ouderwets gezellige sfeer en samen de spanning ervaren: de collectie In love with orange draagt bij aan die heerlijke beleving.

Bloemen zijn mooi, maar vergankelijk. Voor wie op zoek is naar een duurzamer geschenk, is de vaas REINA van Blomus een idee. De fabrikant van hoogwaardige designproducten uit RVS combineert hier twee materialen porselein en edelstaal. De buitenste vorm van de kelkvormige vaas is vervaardigd uit wit porselein en wordt aan de bovenkant met een sierlijke rand afgesloten.

Uit de opening ‘groeit’ het elegante edelstaal gedeelte. Hierdoor ontstaat een spannende materialenmix. REINA is niet alleen bedoeld voor bloemen, passend bij het seizoen komen bijvoorbeeld ook dennentakjes zeer goed tot hun recht in deze vaas, en ook leeg is deze vaak een fraai object om in huis te hebben staan.

In de woondecoratie zien we een duidelijke terugkeer naar de sensuele rijke wereld van de barok. Met Mysterious lanceert Carlucci di Chivasso een nieuwe mysterieuze collectie die inspeelt op deze trend. De buitenwereld is out-of-control en geeft hierdoor een gevoel van onbehagen. We zijn op zoek naar fantasie, aandacht, liefde en luxe als tegenwicht van het minimalisme en de kille buitenwereld. Hiermee geven we vorm aan ons huis en creëren we een eigen tempel, boudoir of luxueuze library.