1254
Nieuwe IKEA app
Gepubliceerd: 04-07-2019

IKEA opent vandaag haar kleinste winkel in Nederland: een geheel nieuwe app. De app vervangt de huidige IKEA Store app en biedt een compleet nieuwe winkelervaring, boordevol gemak en wooninspiratie. Klanten kunnen via de app bovendien direct producten kopen en thuis laten bezorgen. De app blijft voortdurend in ontwikkeling. Frankrijk en Nederland hebben de primeur en testen nu als eerste de nieuwste toepassingen. De ervaringen benut IKEA om de app succesvol in alle andere landen te introduceren.

 

De nieuwe app legt de nadruk op gebruiksgemak. Klanten kunnen met een verbeterde zoekfunctie op een snelle en eenvoudige wijze zoeken in het IKEA aanbod, hun keuze bepalen en direct in de app aankopen doen. Ook bevat de app productaanbevelingen en reviews.

inspiratiebrochures1.png

Slimmer en toegankelijker
"Onze nieuwe app is een mooi voorbeeld van hoe we IKEA slimmer en nog toegankelijker aan het maken zijn", zegt Commercial Manager Shirley Jones van IKEA Nederland. "We zetten stevig in op een verbeterde digitale winkelervaring, zowel online als in onze bestaande winkels. Bij voorkeur integreren we die twee, zodat klanten eenvoudiger bij ons kunnen winkelen waar en op welke manier zij dat willen. We weten dat ruim 80% van onze winkelbezoekers zich vooraf online oriënteert op ons product- en serviceaanbod. We merken ook dat de digitale IKEA catalogus steeds massaler wordt geraadpleegd. Dat biedt ons mooie kansen, want natuurlijk kunnen we digitaal via de app en IKEA.nl veel sneller nieuwe producten en collecties toevoegen dan in een gedrukte catalogus die maar één keer per jaar verschijnt."

De lancering van de nieuwe winkelapp in Nederland en Frankrijk sluit aan bij de eerder aangekondigde plannen van IKEA om in versneld tempo klaar te zijn voor een nieuw winkeltijdperk, waarin verbeterde digitale winkelmogelijkheden, meer snelheid en gemak een cruciale rol spelen.

Vanaf nu beschikbaar
De IKEA app is in Nederland vanaf vandaag gratis beschikbaar via de Google Play Store (Android) of de App Store van Apple (IoS). Gebruikers van de vorige IKEA Store app krijgen automatisch een updateverzoek. Het maken en bewaren van een boodschappenlijstje kan net als op IKEA.nl met behulp van een eigen IKEA account of persoonlijke IKEA Family gegevens. Het plaatsen van een bestelling kan ook zonder inloggen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide