1559
Nieuwe collectie vazen van blomus
Gepubliceerd: 06-06-2021

blomus komt dicht bij de natuur met de nieuwe collectie keramische vazen Ceola. Geïnspireerd op én gevormd naar oude Japanse metalen vazen. De vazen ​​zijn verkrijgbaar in vijf varianten, allemaal met dezelfde slanke hals die plaats biedt aan één tak of steel.

Ceola is ontworpen door de Duitse ontwerper Frederike Martens met als doel een ode te brengen aan de natuur door een contrast te creëren tussen het matte en rustieke oppervlak van de vazen ​​en de glanzende bladeren van de natuur. De slanke hals houdt een tak of een bloem rechtop en laat deze schitteren.

Frederike Martens ontwierp deze collectie vazen ​​met een organisch silhouet. Voor de kleuren koos blomus een neutraal wit en een aarde kleur om te voorkomen dat de tinten van de natuur worden overweldigd.

woonstijlen-e-book.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide