1112
Nieuwe collectie vazen van blomus

blomus komt dicht bij de natuur met de nieuwe collectie keramische vazen Ceola. Geïnspireerd op én gevormd naar oude Japanse metalen vazen. De vazen ​​zijn verkrijgbaar in vijf varianten, allemaal met dezelfde slanke hals die plaats biedt aan één tak of steel.

Ceola is ontworpen door de Duitse ontwerper Frederike Martens met als doel een ode te brengen aan de natuur door een contrast te creëren tussen het matte en rustieke oppervlak van de vazen ​​en de glanzende bladeren van de natuur. De slanke hals houdt een tak of een bloem rechtop en laat deze schitteren.

Frederike Martens ontwierp deze collectie vazen ​​met een organisch silhouet. Voor de kleuren koos blomus een neutraal wit en een aarde kleur om te voorkomen dat de tinten van de natuur worden overweldigd.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners