1863
Najaarscollectie IKEA: aardekleuren, blauwtinten en modern design
Gepubliceerd: 28-05-2021 Laatste update: 03-08-2021

Als de zomer langzaam ten einde komt en de herfst haar intrede doet, nemen we graag nog wat laatste zonnestralen mee naar binnen. De najaarscollectie van IKEA maakt van elk huis een warme, gezellige plek. Rijke aardekleuren, natuurlijke materialen en strakke vormen bepalen de look van dit najaar. De items uit deze collectie variëren van tapijten en kussen met traditioneel ontwerp tot minimalistische accessoires met Italiaans modern design. De producten liggen vanaf juli in alle IKEA winkels.

Bijzonder glas- en aardewerk

ikea-najaar-2021-8.jpg

Mooi glas- en aardewerk zijn er om gezien te worden. De indigoblauwe plantenpotten DRÖMSK maken een statement in elke woonkamer of tuin. Van kleine cactussen tot grote bananenplanten – de potten zijn beschikbaar voor planten in verschillende maten. Ook bijzonder glaswerk kan in de glazenkast met industrieel rasterwerk het middelpunt van het interieur zijn. De handige vaas heeft een modern design en kan gebruikt worden om bloemen in te zetten of als waterkan. 

Warme sfeer in huis

ikea-najaar-2021-5_kopiëren.jpg

In het najaar wordt het huis gezellig gemaakt voor de koude maanden. Het BRUNSTARR kussen van duurzaam wol en katoen brengt rijke kleuren in het interieur. Het kussen is mooi te combineren met de lichtkleurige BACKSÅLEN: de eerste loveseat van IKEA. Nestel je samen in de brede stoel of lekker alleen met een boek. Het PEDERSBORG kleed creëert een natuurlijke sfeer en is door het zachte wol fijn om op te lopen. 

Praktisch design

ikea-najaar-2021-7_kopiëren.jpg

Het blauwe BLÅKULLEN bedframe functioneert tegelijkertijd als bank - speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Een ander product dat laat zien dat design en functie goed gecombineerd kunnen worden, is de draadloze telefoonoplader en -houder NORDMÄRKE. Simpel in gebruik en een elegante toevoeging aan je thuiswerkplek. Ook de nieuwste MÅLA producten hebben een praktisch ontwerp. De kartonnen kokers zijn perfect om de prachtigste kunstwerken van je kinderen in te bewaren. En de kleintjes kunnen zich uren vermaken met het decoreren van de kartonnen dorpjes vol huizen en boompjes.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide