1220
woondecoratie
Gepubliceerd: 01-01-2012 Laatste update: 06-11-2017

In de woondecoratie zien we een duidelijke terugkeer naar de sensuele rijke wereld van de barok. Met Mysterious lanceert Carlucci di Chivasso een nieuwe mysterieuze collectie die inspeelt op deze trend. De buitenwereld is out-of-control en geeft hierdoor een gevoel van onbehagen. We zijn op zoek naar fantasie, aandacht, liefde en luxe als tegenwicht van het minimalisme en de kille buitenwereld. Hiermee geven we vorm aan ons huis en creëren we een eigen tempel, boudoir of luxueuze library.

De collectie Mysterious is een stukje historie met een knipoog naar de sixties en seventies, een regelrechte hommage aan de Bohemian Hippy Chic. Extravagantie, erotiek, sensualiteit en maximalisme zijn hier belangrijke thema´s. Velours is in al zijn vormen aan deze collectie toegevoegd. De verschillende uitvoeringen zoals uni, gecrusht, gestanst en in plissé-vorm geven een heerlijke, barokke bohémiensfeer.

De kleuren zijn geïnspireerd op fonkelende edelstenen zoals robijn, smaragd en amethist, die als een rode draad door deze collectie lopen, aangevuld met een volledig kleurenpalet voor oneindig veel combinaties. De materialen zijn fraai vervaardigd en van hoogwaardige Europese kwaliteit, aaibaar, spannend en sprankelend.

inspiratiebrochures1.png

Met de collectie Mysterious kan je al je decadente verlangens en onuitgesproken fantasieën vervullen: het ultieme plezier in decoreren.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide