834
woondecoratie

In de woondecoratie zien we een duidelijke terugkeer naar de sensuele rijke wereld van de barok. Met Mysterious lanceert Carlucci di Chivasso een nieuwe mysterieuze collectie die inspeelt op deze trend. De buitenwereld is out-of-control en geeft hierdoor een gevoel van onbehagen. We zijn op zoek naar fantasie, aandacht, liefde en luxe als tegenwicht van het minimalisme en de kille buitenwereld. Hiermee geven we vorm aan ons huis en creëren we een eigen tempel, boudoir of luxueuze library.

De collectie Mysterious is een stukje historie met een knipoog naar de sixties en seventies, een regelrechte hommage aan de Bohemian Hippy Chic. Extravagantie, erotiek, sensualiteit en maximalisme zijn hier belangrijke thema´s. Velours is in al zijn vormen aan deze collectie toegevoegd. De verschillende uitvoeringen zoals uni, gecrusht, gestanst en in plissé-vorm geven een heerlijke, barokke bohémiensfeer.

De kleuren zijn geïnspireerd op fonkelende edelstenen zoals robijn, smaragd en amethist, die als een rode draad door deze collectie lopen, aangevuld met een volledig kleurenpalet voor oneindig veel combinaties. De materialen zijn fraai vervaardigd en van hoogwaardige Europese kwaliteit, aaibaar, spannend en sprankelend.

Met de collectie Mysterious kan je al je decadente verlangens en onuitgesproken fantasieën vervullen: het ultieme plezier in decoreren.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners