1612
Mooie betaalbare woonaccessoires
Gepubliceerd: 14-01-2022

Wil jij jouw interieur graag een andere look geven? Ben je uitgekeken op de kale muur boven de eetkamertafel? Of zou je graag een gezellig hoekje willen creëren, maar weet je niet hoe? Ga dan aan de slag met leuke woonaccessoires. Er zijn allerlei verschillende mooie en bovendien betaalbare woonaccessoires verkrijgbaar. Met woonaccessoires kun je het interieur echt verfraaien zonder heel veel geld uit te geven.

Stijlvolle en tijdloze tafellampen

De term woonaccessoires is een verzamelterm voor allerlei verschillende woonitems. Het gaat meer specifiek om relatief kleine woonitems, accessoires, die sfeer in een ruimte brengen. De grote meubels zoals bijvoorbeeld de bank en de stoelen vormen de basis van het geheel. Maar het zijn uiteindelijk de woonaccessoires die het interieur echt compleet maken. Wil je graag een mooie lamp op tafel of misschien wel op een dressoir plaatsen? En zoek je een exemplaar die stijlvol, chique en tijdloos is? Ga dan voor een tafellamp van goud. De verkrijgbare tafellampen van goud dragen op een stijlvolle manier bij aan het interieur. De tafellamp is tijdloos en is in nagenoeg ieder interieur goed te integreren. Voor welke stijlvolle tafellamp kies jij?

Mooie lampenkappen in diverse kleuren

Een tafellamp is leuk, mooi en praktisch om te hebben. Maar de lamp kan niet de hele woning verlichten. Je zult dan ook meerdere lampen in huis moeten plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie lamp naast de bank. En voorzie deze staande lamp van een mooie zwartkleurige lampenkap. Een zwarte lampenkap is eigenlijk onmisbaar in een chique interieur. De basis voor een chique inrichting wordt vaak namelijk gevormd door een combinatie van natureltinten en zwart. Door te kiezen voor grote zwarte items lijkt de ruimte kleiner. Je kunt als je met zwart wilt werken daarom beter kiezen voor zwarte accessoires. Is zwart niet jouw kleur? Geen zorgen! De mooie lampenkappen zijn ook nog in diverse andere kleuren verkrijgbaar.

inspiratiebrochures1.png

Andere sfeermakers voor in huis

Tafellampen en mooie stijlvolle lampenkappen dragen in belangrijke mate bij aan de sfeer in een ruimte. Maar er zijn nog meer woonaccessoires die dit effect hebben. Een mooi voorbeeld hiervan is een wandrek. Heb je bijvoorbeeld een hele kale muur in de woonkamer? En zorgt dit voor een ietwat sfeerloze uitstraling? Hang dan een mooi wandrek aan de muur op en stal hier leuke snuisterijen op uit. Je zult zien dat je met deze kleine aanpassing een groot resultaat bereikt. Dit geldt ook voor mooie grote klokken en spiegels. Deze woonaccessoires kunnen eveneens de sfeer in een ruimte op een positieve manier veranderen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide