2189
Gezelligheid in huis met deze 6 mooie accessoires
Gepubliceerd: 16-07-2018 Laatste update: 13-07-2018

Accessoires kunnen goed dienen om je huis gezelliger te maken. Vind je jouw interieur eigenlijk wat te koud en mis je een warme sfeer? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws en vind je het leuk om wat rond te snuffelen? Bekijk deze 6 mooie accessoires; gegarandeerd meer gezelligheid in je interieur!

 

staandelamp.png

  1. Staande lamp

Met een staande lamp kun je in een keer verrassend veel gezelligheid creëren. Ga bijvoorbeeld voor een elegante Scandinavische lamp of juist een robuuste industriële lamp. Het is overigens belangrijk dat je kiest voor een niet te felle lichtbron. Wil je het echt gezellig maken, dan ga je voor een dimbare lamp zodat je het licht kunt aanpassen.

rietenmanden.png

  1. Rieten manden

Riet is een materiaal dat een natuurlijke uitstraling heeft. Daardoor zien rieten manden er eigenlijk altijd gezellig uit. Ze zijn er in alle soorten en maten. Check bijvoorbeeld deze prachtige rieten manden, afgewerkt met gespen en handvaten voor nog extra effect. Je kunt de manden nuttig gebruiken om spulletjes in op te bergen.

mooieopbergers.png

  1. Mooie opbergers

Naast manden zijn er nog veel meer handige opbergers voor in huis. De meeste hiervan zijn zo ontworpen dat ze het interieur ook gezelliger maken. Deze handige koffers zijn bijvoorbeeld voorzien van een warme kleur. Door dit soort accessoires te gebruiken creëer je gemakkelijk een nieuwe stijl in huis.

wandrekjesaandemuur.png

  1. Wandrekjes aan de muur

Op zichzelf geven wandrekjes al wat meer uitstraling aan een effen muur. Maar ze maken het pas echt gezellig als je ze gebruikt om kleine decoraties neer te zetten. Let erop dat je er niet teveel op zet, want anders wordt de ruimte juist drukker en rommelig. Door bewust te kiezen voor een paar decoraties, maak je de woonkamer wel gezelliger.

houtenklok.png

  1. Houten klok

Klokken zijn altijd handig in huis. Ze zijn ook nog eens mooi en te vinden in allerlei varianten. Met name houten klokken geven veel extra stijl en warmte in huis. De laatste jaren zijn oversized klokken helemaal in de mode, met een doorsnee van minimaal 60 cm. Dit zijn opvallende accessoires die het interieur veel gezelligheid geven.

bijzettafeltjes.png

  1. Bijzettafeltjes

Bijzettafels zijn erg leuk in het interieur. Kies je voor de juiste tafeltjes, dan maken die het op zichzelf al gezelliger in huis. Met de juiste accessoires creëer je echt een gezellig hoekje. Vooral houten tafeltjes zijn hier geschikt voor, omdat hout van nature al een warme uitstraling heeft.

Je huis is vrij gemakkelijk gezelliger te maken. Je inrichting kan nog zo mooi en praktisch zijn, maar als het gewoon niet gezellig is dan mis je iets. Door het toepassen van de juiste interieur accessoires op de juiste plaats verander je een mooie inrichting in een perfecte inrichting.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide