1530
 Fotolijstjes in je interieur: zo doe je dat!

Misschien wel de leukste en meest waardevolle manier om je woonruimte aan te kleden is met foto’s. Herinneringen aan fijne vakanties; mooie momenten met vrienden en familie; creatieve beelden van een dag aan de kust… Hangt jouw woonkamer al vol met fotolijstjes? Of zoek je nog een originele manier om fotolijstjes in je interieur te integreren? Wij weten er wel een paar…

 

FlipPhoto
Als je uitgekeken bent op het standaard ‘foto-in-lijstje’ concept, is de FlipPhoto een mooi alternatief. Was je vroeger ook zo gek op die toverkaartjes, die je subtiel heen en weer bewoog waarna op magische wijze een tweede plaatje tevoorschijn kwam? FlipPhoto is precies dát, maar dan in een modern en stijlvol jasje. En natuurlijk kun je dit keer je eigen foto’s tevoorschijn toveren.

Kies twee van je favoriete foto’s uit en laat er een mooie FlipPhoto van maken door Foopla.nl. Mét of zonder lijst. Een kleintje voor op het bureau, of hang een FlipPhoto van 100 bij 70 centimeter boven de bank. Zodat je vanaf de eettafel naar jullie kinderen op vakantie in Spanje kijkt, en vanuit de zithoek een mooie foto van het hele gezin in de sneeuw ziet!


Creatief met fotolijstjes
Houd je van veel kleine fotolijstjes met veel verschillende foto’s? Dan moet je op zoek naar een creatieve manier om dit in je interieur te integreren, zonder dat het geheel onrustig wordt. Een paar manieren waarop je FlipPhoto’s of andere fotolijstjes goed tot recht komen:

  • Stal je lijstjes uit op mooie wandplanken van hout; liefst met een randje, zodat je foto’s er niet vanaf glijden. Je kunt er een hele muur mee vullen!
  • Gebruik een wandrek van gaas om je foto’s te presenteren. Daar kun je zowel losse foto’s als FlipPhoto’s in lijstjes aan bevestigen, op een speelse en creatieve manier!
  • Maak een mooie fotocollage door de lijsten op een specifieke manier bij elkaar te hangen aan de muur. Wissel grote en kleine lijsten af, maar let wel op de kleurtoon van de lijsten om het geheel harmonieus te maken. Ook leuk: hang de collage in een kleurrijk, vierkant geverfd vlak op de muur boven de bank!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide