985
Een klok in huis passé? Welnee!
Gepubliceerd: 02-10-2019

Je zou denken dat een klok aan de muur in dit digitale tijdperk overbodig is geworden. Niets is minder waar! De wandklok, staande klok of tafelklok doet namelijk heel veel voor je interieur. Bovendien is een klok nog steeds handig in huis.

 

Bijzondere decoratie

inspiratiebrochures1.png

Klokken dienen niet alleen als middel om de tijd af te lezen: er bestaan immers veel originele designs! Zo vormt de klok in je interieur vaak een echte blikvanger. Een grote, bijzondere wandklok kan je woonkamer echt compleet maken. Maar ook een staande klok of een design tafelklok zorgt voor een uniek accent in je interieur.

Voor elke woonstijl een passende klok

Fijn aan klokken is dat er zoveel designs mogelijk zijn, dat je er altijd een kunt vinden die bij jouw smaak en woonstijl past. Een klassieke wandklok met slinger; een glazen stolpklok voor op tafel met een moderne lijn; een handgesmede stationsklok voor in je industriële woonkamer; of juist een digitale klok met een design uitstraling. Wat past er mooi in jouw interieur?

Een blik op de tijd

Toegegeven: met mobiele telefoons, tablets en computers in de buurt kun je altijd een blik op de tijd werpen. Maar je ziet makkelijker hoe laat het is met een klok aan de wand. Want voor de klok op je mobiele telefoon moet je eerst even swipen of op een knopje drukken. Bovendien zijn er misschien momenten waarop je de telefoon liever uit het zicht hebt liggen.

In een huishouden met kinderen biedt een wandklok nog meer voordelen. Je kind leert sneller klokkijken en houdt gemakkelijker de tijd in de gaten, bijvoorbeeld om te weten hoelang het nog duurt voordat hij naar muziekles moet vertrekken. Bovendien werkt de uitspraak “nog 5 minuten, en dan gaat de televisie uit” veel beter met een klok aan de wand! 

In elke woonruimte

Niet alleen in de woonkamer is een mooie klok handig. Eigenlijk kan elke woonruimte wel een klok gebruiken! In de hal werp je gauw nog een laatste blik op de tijd voordat je de deur uitstaptop weg naar een afspraak. Met een klok in de slaapkamer – als wekker of juist aan de muur- hoef je de telefoon er niet bij te pakken om te weten of je al op moet staan. In de werkkamer houd je de tijd gemakkelijker in de gaten met een klok boven het bureau. En met een klok op de kinderkamer heeft je kind het klokkijken zó onder de knie!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide