3840
Dit is de nieuwe zomercollectie van IKEA!
Gepubliceerd: 27-05-2021 Laatste update: 28-05-2021

Een nieuw seizoen betekent ook weer een nieuwe collectie van veel woonwinkels. IKEA kennen we allemaal wel als een van de leidende namen op dit gebied. Heb jij de nieuwe zomercollectie van IKEA al gezien? Wij lichten graag vast een tipje van de sluier voor je op.

1. Lekker groen

ikea-summer-020_kopiëren.jpg

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. En dat betekent ook: een huis vol plantjes. Hoog tijd om groene vingers te kweken dus, want voor elke kamer in huis is wel een mooie plantenoplossing te vinden. Wat dacht je van een mooie hangende pot of van een soort minikasje in je keuken? Ook leuk voor allerlei soorten kruiden.

2. Kussentjes en kleden

ikea-summer-017_kopiëren.jpg

Of het nu op het balkon is of gewoon in de woonkamer, kussentjes en kleden horen er helemaal bij deze zomer. Lekker comfortabel, maar het staat ook nog eens erg gezellig. Bij IKEA vind je in de zomercollectie allerlei fleurige kussens en kleden die jouw interieur én exterieur helemaal af zullen maken. Ga jij voor een vrolijk kussen met gele strepen of voor een kleed in nautisch blauw?

3. Op-en-top buiten leven

ikea-summer-07_kopiëren.jpg

Misschien ben jij al wel heel veel buiten, maar deze zomer zal dat alleen nog maar meer worden. Niets zo hip als een buitenkeuken en dat zie je ook in de nieuwe collectie van IKEA. Alles om lekker buiten te koken én te tafelen. Fijn, want zo kun je met vrienden en familie gewoon ontspannen buiten eten, terwijl alles binnen bereik is.

4. Sfeervolle decoratie

ikea-summer-014_kopiëren.jpg

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen, is een bekende uitspraak. Aan IKEA ligt het in ieder geval niet. In de nieuwe zomercollectie zie je allerlei leuke decoraties die je tuin én huis echt gezelliger maken. Wat dacht je van vrolijk gekleurde lampions voor in de tuin? Ideaal voor een feestje, maar eigenlijk vervelen deze versieringen nooit. Breng sfeer in huis en tuin aan.

5. Alles voor een lekkere picknick

ikea-summer-picknick-04_kopiëren.jpg

Een picknick is gezellig, maar je moet er wel de juiste spullen voor in huis hebben. Denk aan een handige mand, rugzak of koffer om alles in mee te nemen, maar ook aan kleden en kussens voor buiten om het echt comfortabel te maken. Als je deze spullen in huis hebt, dan kun je niets meer vergeten bij de picknick en wordt het echt genieten van de buitenlucht, het lekkere eten en elkaar!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide