1573
Pure Evoke iconische radio
Gepubliceerd: 27-08-2014 Laatste update: 16-01-2023

Pure introduceert de Evoke D2 en Evoke D4, de derde en vierde generatie van één van 's werelds meest iconische digitale radio's. De Evoke is een radio die synoniem is geworden voor digitale radio. Sinds zijn introductie zijn er al meer dan een miljoen exemplaren van verkocht, waarmee de Evoke één van de populairste en meest geliefde digitale radio's ter wereld is.

De nieuwe modellen van de Evoke zijn voorzien van een fris en strak uiterlijk, verbeterde audio en een reeks van nieuwe functies. Gebruikers kunnen kiezen tussen de Evoke D4 (adviesprijs €179.99) of Evoke D2 (adviesprijs €129.99); twee draagbare digitale en FM-radio's met een afwerking van echt walnoot- of eikenhout. Daarnaast hebben ze de keuze voor de Evoke D4 met Bluetooth (adviesprijs €199.99) en de Evoke D2 met Bluetooth (adviesprijs €149.99), die beiden worden geleverd met een strakke afwerking van echt hout in de kleuren ‘domino’ (zwart) of ‘glacier’ (gletsjerwit) in combinatie met Bluetooth-technologie voor eenvoudig draadloos streamen.

Nick Hucker, senior director Sales en Marketing bij Pure: “Pure vervulde een pioniersrol in de revolutie van digitale radio met de oorspronkelijke Evoke-1, die nu 12 jaar oud is. We hebben uiterst sterke digitale radioproducten voor thuis en in de auto op de planning staan, die optimaal aansluiten bij de behoeften van consumenten. Deze categorie zal zich de komende jaren steeds verder ontwikkelen en langzaam maar zeker steeds meer gemeengoed worden.”

De nieuwe modellen van de Evoke D4 bouwen voort op de sterke track record van Pure in Brits technisch en ontwerpvernuft. De producten zijn met de hand geoptimaliseerd om een marktleidende audiokwaliteit te bieden en voorzien van de allerlaatste digitale geluidsversterkingstechnologie. Het team van audiotechnici van Pure heeft voor beide modellen audioprofielen ontwikkeld die zijn geoptimaliseerd voor digitale radio en draadloos streamen.

Beide nieuwe modellen van de Evoke D4 zijn gebruiksvriendelijker dan ooit en worden geleverd met een slim vormgegeven afstandsbediening. Met de aanraakgevoelige Snoozehandle kunnen gebruikers het alarm eenvoudig in de sluimerstand zetten. Andere functies zijn onder meer een ingang voor een iPod/MP3-speler, een optionele heroplaadbare F1-batterijeenheid (adviesprijs €49.99) die garant staat voor 50 uur draagbaar luisterplezier, 30 voorkeurzenders met vier sneltoetsen, keuken- en slaaptimers, een wekfunctie op basis van een alarmtoon of radio en een aansluiting voor een stereohoofdtelefoon.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide