2174
Budgettips om meer sfeer te creëren in je huis
Gepubliceerd: 12-09-2018

De inrichting van je huis kan erg bepalend zijn voor de sfeer. Veel mensen willen graag de sfeer in huis verbeteren, maar hebben niet genoeg geld om een duur schilderij of een dure lamp te kopen. Voor deze mensen zijn er echter veel oplossingen beschikbaar. In dit artikel zullen er budgettips worden gegeven waardoor je op een goedkope en gemakkelijke manier meer sfeer in je huis kan creëren. Deze budgettips zijn: fotolijsten, muurstickers en sfeervolle kussens.

 

Fotolijsten om je huis meer tot leven te brengen
Fotolijsten zijn een ideale manier om je huis meer tot leven te brengen en om meer sfeer aan je huis toe te voegen. Een mooie fotolijst kost weinig geld en de foto kan je natuurlijk geheel zelf maken. Een fotolijst aan de muur zorgt ervoor dat je woning er huiselijk uitziet en daarnaast hebben gasten  wat om naar te kijken als ze bij je op de koffie komen of wat komen eten. Dit is natuurlijk veel leuker en sfeervoller dan een kale muur.

Muurstickers
Muurstickers zijn de ideale oplossing om op goedkope wijze meer sfeer aan je huis toe te voegen. Muurstickers heb je in alle soorten en maten.  Zo heb je muurstickers met teksten of muurstickers met een opdruk van dieren, steden of landen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar als muursticker. Bovendien zijn ze gemakkelijk te plakken.  Iedereen kan het op de muur aanbrengen zonder dat de kwaliteit van de muursticker er op achteruit gaat. 

Een muursticker wordt vaak gemaakt van vinyl. Hierdoor is de muursticker van hoge kwaliteit en kan je er langere tijd mee vooruit. Daarnaast kan je een muurstickerschoonmaken met een doek. Dit zorgt ervoor dat de muursticker er mooi uit blijft zien.

Bovendien zijn de muurstickers ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen.  Bij veel websites die muurstickers aanbieden kan je zelfs een muursticker op maat laten maken. De muursticker wordt dan gemaakt op basis van de afmetingen die jij doorgeeft. Ideaal dus.

De muurstickers worden vaak verpakt in een koker waardoor die veilig zal aankomen en direct klaar is om opgeplakt te worden.

Sfeervolle kussens
Naast een fotolijst of muurstickers aan de muur kan je er ook voor kiezen om nieuwe sfeervolle kussens te kopen. Dit kan er voor zorgen dat je woonkamer of slaapkamer er gelijk anders en sfeervoller uit komt te zien.   Kussens kan je heel goedkoop online kopen of bij een meubelzaak.

Het hoeft dus helemaal niet zoveel geld te kosten om je huis een stuk sfeervoller te maken. Als je deze budgettips in dit artikel gebruikt zal het interieur van je huis er een stuk en sfeervoller uit gaan zien en je als je goed zoekt ben je nog geen 50 euro kwijt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide