3552
Bloomingville najaar 2020
Gepubliceerd: 12-08-2020 Laatste update: 11-06-2023

Wij van Wonenonline zijn dol op de prachtige producten van het woonmerk Bloomingville. De collecties zijn stijlvol, functioneel, speels en goed te combineren: wat wil je nog meer in je interieur? Wij houden jullie natuurlijk graag op de hoogte van al het nieuws rondom dit Deens merk. Er is een reden voor een feestje, want Bloomingville bestaat twintig jaar! Dit vieren ze met een speciale verjaardagscollectie. In dit artikel lees je dan ook alles over de AW20 Anniversary collection van Bloomingville.

 

bloomingville-najaar-2020--061.jpg

Perfect in het Scandinavische woonplaatje
De naam van het merk Bloomingville komt je vast bekend voor: de echte woonliefhebber kent dit merk van de beroemde theelichtjes in de vorm van gezellige huisjes, maar ook het prachtige servies en de andere woonaccessoires – van vaak natuurlijke materialen – vallen in de smaak bij interieur lovers. De roots van Bloomingville liggen in Denemarken, en dat merk je: het merk biedt fijne, minimalistische producten aan die perfect passen in het Scandinavische woonplaatje. Maar ook in andere woonstijlen staan de producten fantastisch. Ben je benieuwd naar de jubileum collectie van Bloomingville?

inspiratiebrochures1.png

bloomingville-najaar-2020--039.jpg

Feestelijk en stijlvol
Om het twintigjarig bestaan van Bloomingville te vieren, heeft het merk uitgepakt met een mooie collectie. Het idee: om de ultieme set voor bijzondere bijeenkomsten samen te stellen. Bloomingville koos uit eerder uitgebrachte populaire producten – denk aan de klassiekers als het prachtige servies met de Deense patronen – maar ook nieuwe toppers, zoals warme plaids en gave kussens. Met het mooie zilverwaar dek jij de meest feestelijke tafel voor je gasten. Het zal wel kerst lijken!

bloomingville-najaar-2020--017.jpg

Maar er is meer: de lijnen Ivory, met elegant Scandinavisch glaswerk en woonaccessoires in zachte kleuren als nude en mokka, en de lijn Cozy met gouden tinten, terracotta en natuurlijke materialen als hout en keramiek, zijn de kers op de jubileum taart. Een andere lijn die bij de herfst-winter collectie 2020 van Bloomingville hoort is Nordic: deze lijn bestaat uit trendy, minimalistische producten - voornamelijk in een matzwarte kleur. Dit geeft meteen een chique twist in je interieur. Maar er is ook ruimte voor imperfectie in de lijn van Nordic. Juist de onconventionele vormen en kleine imperfecties maken de woonaccessoires knus.

bloomingville-najaar-2020--002.jpg

bloomingville-najaar-2020--120.jpg

Lekker winters
Deze feestelijke collectie van Bloomingville is dus gericht op de herfst en winter. Mmm.. de tijd van lekker knus op de bank, kaarsjes aan en warme chocolademelk terwijl het buiten regent… dan moet het in huis natuurlijk nóg gezelliger zijn. De jubileum collectie van Bloomingville leent zich uitstekend om je woning in die knusse sferen te krijgen. We kunnen bijna niet wachten!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide