19103
Bloomingville collectie najaar - winter 2018: no rules!
Gepubliceerd: 07-12-2018 Laatste update: 08-01-2019

Met de nieuwe Bloomingville collectie Najaar- Winter 2018 krijgt jouw huis echt een persoonlijkheid.Je hebt keuze uit meubels en accessoires in allerlei verschillende materialen, kleuren en stijlen; toch past alles op de één of andere manier goed bij elkaar! Voor een gezellig en karaktervol huis om de donkere dagen in door te brengen.

 

bloomingville-herfst-winter-2018-072.jpg

Mix van stijlen
Eén van de trends die je terugvindt in de Bloomingville najaar- winter 2018 collectie is de mix van Scandinavisch design met een tikkeltje extravagance. Accessoires met een minimalistisch design, uitgevoerd in rauwe en natuurlijke materialen. Of juist een robuust ontwerp, met een glanzende afwerking voor een luxe accent.

bloomingville-herfst-winter-2018-117.jpg

De elegantie van natuurlijke materialen
In de woonaccessoires van dit seizoen zie je dezelfde mix terug: natuurlijk en robuust, maar tegelijkertijd minimalistisch en elegant. Zoek zelf het perfecte evenwicht voor jouw huis! Een iepenhouten sidetable bijvoorbeeld, gevuld met slanke vazen en kaarsenhouders met een natuurlijke uitstraling.

bloomingville-herfst-winter-2018-055.jpg

There are no rules
De Bloomingville najaar- en winter 2018 trend is duidelijk: er zijn geen regels! Ook in de keukencategorie vind je van alles wat. Speel met texturen, kleuren en patronen. Combineer vintage vazen met minimalistisch serviesgoed in natuurlijke materialen, of houten snijplanken die zo elegant zijn dat je ze het liefste vol in het zicht hangt.

bloomingville-herfst-winter-2018-067.jpg

Milieubewust en mooi
Een opvallend onderdeel van de collectie is het JAVA servies, gemaakt van duurzaam bamboe. JAVA is het bewijs dat duurzaam heel erg mooi en elegant kan zijn! Bloomingville heeft voor elk seizoen een passende kleur: oceaanblauw, perzik, vanille en lichtbruin. Het bamboe servies is bovendien ideaal voor picknicks buiten de deur, want het weegt bijna niets!

bloomingville-herfst-winter-2018-083.jpg

De kleuren van deze herfst
Voor de woonaccessoires van de herfst van 2018 koos Bloomingville een aantal prachtige kleuren uit: roestrood, oceaanblauw, warm oranje en oudroze. Kleuren die heel goed samengaan en zo voor een bijzonder, persoonlijk karakter in je interieur zorgen! En ook in deze kleden, kussens, vaasjes, klokjes en meer zie je de warmte van de natuur terug.

bloomingville-herfst-winter-2018-079.jpg

Meubelklassiekers
Sommige meubels hebben een design dat tijdloos is, en tóch een bijzondere aanwinst voor je interieur vormen. Bloomingville zocht de mooiste klassiekers bij elkaar voor de najaar-winter 2018 collectie. Comfortabele fauteuils met een trendy karakter; rotan bijzettafels die in veel woonstijlen passen; eetkamerstoelen met een minimalistisch design, voor een bescheiden look aan tafel. Voor een fijne basis die je met de gezellige accessoires uit de najaar- winter collectie helemaal compleet kunt maken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide