1999
BlackBasket

Je wilt graag een leuk interieur, maar je hebt niet de tijd - of know how - om de juiste accessoires bij elkaar te zoeken. Hoe ideaal zou het zijn als je de perfect matchende accessoires voor jouw huis in een box thuisbezorgd krijgt? De Amsterdamse startup BlackBasket regelt het voor je.

Het is heel eenvoudig, snel en niet duur. Je vult een korte vragenlijst in op de website van BlackBasket zodat hun stylisten een indruk hebben van jouw smaak. Ook willen ze natuurlijk weten wat voor ruimte er gestyled moet worden. De stylisten gaan vervolgens op pad om voor jou de juiste accessoires te vinden. Binnen 7 tot 10 werkdagen ontvang jij jouw persoonlijke box, gevuld met speciaal uitgezochte accessoires, in huis. Naast leuk ook vooral erg handig.

Je kunt kiezen voor een kleine BlackBasket van € 99,- of een grote BlackBasket van € 299,- inclusief verzendkosten. Hiervoor krijg je een unieke en met zorg samengestelde box met verschillende accessoires thuisgestuurd.

Het is uiteraard ook mogelijk om een BlackBasket cadeau te doen. Kijk voor meer informatie op www.blackbasket.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners