2137
BlackBasket
Gepubliceerd: 16-06-2017

Je wilt graag een leuk interieur, maar je hebt niet de tijd - of know how - om de juiste accessoires bij elkaar te zoeken. Hoe ideaal zou het zijn als je de perfect matchende accessoires voor jouw huis in een box thuisbezorgd krijgt? De Amsterdamse startup BlackBasket regelt het voor je.

Het is heel eenvoudig, snel en niet duur. Je vult een korte vragenlijst in op de website van BlackBasket zodat hun stylisten een indruk hebben van jouw smaak. Ook willen ze natuurlijk weten wat voor ruimte er gestyled moet worden. De stylisten gaan vervolgens op pad om voor jou de juiste accessoires te vinden. Binnen 7 tot 10 werkdagen ontvang jij jouw persoonlijke box, gevuld met speciaal uitgezochte accessoires, in huis. Naast leuk ook vooral erg handig.

Je kunt kiezen voor een kleine BlackBasket van € 99,- of een grote BlackBasket van € 299,- inclusief verzendkosten. Hiervoor krijg je een unieke en met zorg samengestelde box met verschillende accessoires thuisgestuurd.

Het is uiteraard ook mogelijk om een BlackBasket cadeau te doen. Kijk voor meer informatie op www.blackbasket.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide