IKEA lanceert OSYNLIG: een limited collectie van dertien geurkaarsen. Geur in huis kan heel bepalend zijn voor hoe je je voelt. De geuren van OSYNLIG roepen verschillende emoties op - emoties die soms moeilijk in woorden zijn uit te drukken: van nostalgische gevoelens tot dromen over dingen die nog komen gaan.

Het is bekend onder de huisdier liefhebbers dat honden en katten maar al te graag overal liggen, behalve de plekken die echt voor ze zijn bedoeld. We hebben het dan over de nieuwe bank van nog geen week oud die nu al onder de krassen zit, de tafel waar met veel liefde een vaas met bloemen vanaf wordt gestoten en het tapijt overleeft het ook niet langer door de vele haren van onze harige metgezellen. Gelukkig hebben designers hier ook dagelijks mee te maken en met hun ambacht de volgende tien verschillende oplossingen voor bedacht, zodat ook katten en honden op hun eigen meubel kunnen bijkomen van hun activiteiten.

De dagen worden korter, het regent weer wat vaker, het wordt weer wat kouder… Oftewel, het is dé tijd om heerlijk met een dekentje op de bank naar het herfstige weer buiten te kijken. Met de Cosy Me collectie van één van onze woonfavorieten, de HEMA, doe je dit in stijl; met de heerlijke producten van deze collectie creëer je thuis een heerlijk momentje voor jezelf. Van zachte dekbedden tot grappige plaids en sfeervolle kaarsen: de Cozy Me collectie heeft alles in huis om het heerlijk gezellig te maken in je interieur. Wij vertellen je alles over deze producten van HEMA.

Voor de nieuwe najaarscollecties liet IKEA zich inspireren door de Hollandse meesters. Kussens met tulpenpatroon uit de negentiende eeuw, porseleinen servies en verschillende kasten in traditionele stijl geven het huis een rustieke sfeer. In deze najaarscollecties maakt IKEA als eerste retailer wereldwijd gebruik van het hout van nipapalm - het deel van de mangroveplant dat tot voor kort werd gezien als restmateriaal. IKEA doet veel onderzoek naar nieuwe, duurzame materialen en werkt steeds meer met natuurlijke vezels. De nieuwe producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Stress, lawaai en hectiek zijn constante factoren in ons dagelijks leven. Met vrolijk vogel getjilp geeft de Zwitscherbox ons een moment van rust en ontspanning. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten.

Tik, tak… Een klok is natuurlijk hartstikke praktisch in je woonkamer. Zo weet je precies hoe laat het is: heb je nog tijd voor dat kopje koffie, of moet je vlug naar je werk? Mogen de kinderen nog één aflevering van die kinderserie kijken, of is het bedtijd? Hoewel we natuurlijk volop in het digitale tijdperk leven, heeft een fysieke klok echt wel toegevoegde waarde. Niet alleen vanuit praktische overweging, maar ook omdat een klok echt sfeer maakt in je interieur. Nieuwsgierig? We vertellen je graag alles over klokken.

Wij van Wonenonline zijn dol op de prachtige producten van het woonmerk Bloomingville. De collecties zijn stijlvol, functioneel, speels en goed te combineren: wat wil je nog meer in je interieur? Wij houden jullie natuurlijk graag op de hoogte van al het nieuws rondom dit Deens merk. Er is een reden voor een feestje, want Bloomingville bestaat twintig jaar! Dit vieren ze met een speciale verjaardagscollectie. In dit artikel lees je dan ook alles over de AW20 Anniversary collection van Bloomingville.

Wat een luxe… De autumn-winter collection 2020/2021 van Riverdale is een warme, elegante collectie die bijdraagt aan het gevoel van harmonie en balans, met een luxe touch. Kussens en poefs met plissé plooien en een chique afwerking.  Volle, warme kleuren als coffee, caramel, olive en cinnamon die een ‘soft & warm feeling’ uitstralen.