Voor de nieuwe najaarscollecties liet IKEA zich inspireren door de Hollandse meesters. Kussens met tulpenpatroon uit de negentiende eeuw, porseleinen servies en verschillende kasten in traditionele stijl geven het huis een rustieke sfeer. In deze najaarscollecties maakt IKEA als eerste retailer wereldwijd gebruik van het hout van nipapalm - het deel van de mangroveplant dat tot voor kort werd gezien als restmateriaal. IKEA doet veel onderzoek naar nieuwe, duurzame materialen en werkt steeds meer met natuurlijke vezels. De nieuwe producten zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Vind jij het een beetje suf om met een koelbox rond te lopen? Met deze Verrijdbare Volkswagen koelbox ben je de hipste van het strand. En nog veel leuker..... in samenwerking met Ditverzinjeniet.nl kan jij er eentje winnen!

Met het voorjaar en de zomer in aantocht presenteert Rivièra Maison haar nieuwste collectie woonaccessoires, meubelen en outdoorcollectie. Wil jij je huis alvast lenteproof maken check dan de nieuwste collectie van Rivièra Maison die vanaf heden verkrijgbaar is.

De nieuwe najaarsproducten van IKEA bewegen met je mee - of je nu gaat verhuizen, een ruimte opnieuw indeelt of onverwacht extra gasten ontvangt. Zo is er de lichtgewicht fauteuil in Scandinavisch design die je gemakkelijk verplaatst en een nieuw modulair opbergsysteem dat in zowel de badkamer als de keuken past. 

In augustus komt de limited streetstyle collectie SAMMANKOPPLA naar Nederland. IKEA maakte deze collectie in samenwerking met de Thaise modeontwerpers Greyhound Original. Inspiratiebron is het straatleven – waar alles mogelijk is en waar imperfectie juist perfect kan zijn. De collectie laat stedelijke creativiteit in kleine multifunctionele ruimtes zien, waarin alles met elkaar kan worden verenigd. Dit wordt in het Zweeds ook wel SAMMANKOPPLA genoemd. Recycling en het geven van een nieuwe functie aan alledaagse producten spelen een belangrijke rol in deze collectie. SAMMANKOPPLA ligt vanaf augustus in de winkels.

Heb je mondkapjes nodig om met het OV te reizen en vind je het niet leuk om zo’n saai wit ding te dragen? Kies dan voor onze Originele mondmaskers. In deze set van 8 zitten mondmaskers met grappige designs.

Met de limited BOTANISK collectie maak je van je huis een groene oase. IKEA laat met de nieuwe collectie zien dat je helemaal geen tuin, terras of balkon nodig hebt om thuis te genieten van de natuur. Samen met sociale ondernemers wereldwijd ontwikkelde het Zweedse woonwarenhuis een collectie handgemaakte producten die binnenshuis tuinieren makkelijker en leuker maakt.

Tafelzeil heeft een beetje een stoffig imago, maar vandaag de dag kan je alle kanten op met een tafelzeil. Bovendien is het heel praktisch tijdens het eten of met kinderen. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over vlekken of vocht en bovendien kunnen je kinderen lekker kleuren en knutselen, zonder dat de tafel eraan ten onder gaat. Wij vertellen je over de leukste trends en designs op het gebied van tafelzeil.