4040
Histor kleurentrends
Gepubliceerd: 24-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

In 2009 introduceerde verfspecialist Histor haar nieuwe premium verflijn Histor One; het concept van acht exclusief geselecteerde kleurfamilies, afgestemd op het maken van de perfecte kleurencombinaties. De nieuwe kwalitatieve Histor One Muurverf Mat Wit sluit perfect aan bij deze hoogwaardige serie muur- en lakverven.

Histor muurverf One

Deze muurverf combineert het vakmanschap van de gepassioneerde ambachtsman met de technologische knowhow van Histor One, zodat je er makkelijk zelf mee aan de slag kan. Naast de belofte van optimaal gebruiksgemak gaat de nieuwe Histor One Muurverf Wit prat op haar hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe matte muurverf excelleert in dekking en heeft een zuiverwitte uitstraling, dankzij een uitgebalanceerde toevoeging van titaanwit-pigmenten.

Histor muurverf One

Waar je met de bestaande 56 kleuren prachtige kleurencombinaties maakt in huis, breng je met de Histor One Muurverf Mat Wit rust in je interieur en zorg je voor een zachte look.

Histor muurverf One

Histor One Muurverf Mat Wit is een kwaliteitsverf voor muren en plafonds, exclusief verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak. Verkrijgbaar vanaf 1 juni 2011.

Histor muurverf One

Richtverkoopprijs:
Histor One muurverf Mat Wit 2.5l: vanaf EUR 36.42 (incl. BTW) Histor One muurverf Mat Wit 5l: vanaf EUR 59.88 (incl. BTW) Histor One muurverf Mat Wit 10l: vanaf EUR 107.07 (incl. BTW)

Over HISTOR ONE, passie en vakmanschap
Deze premiumlijn richt zich tot de hedendaagse, stijlbewuste consument die creatief én kwalitatief de lat hoog legt. De muurverven (mat, kalkmat en extra mat) blinken uit in dekking en vlotte verwerking en behouden ook hun typische matte uitstraling, zelfs na reiniging. De lakken (hoogglans, zijdeglans, mat) zijn bijzonder kleurvast en krasbestendig. Ook zijn ze bestand tegen vet, vuil en reinigingsmiddelen en blijven ze na stoten of schrobben intact. Kortom, verf met passie gemaakt volgens ambachtelijke traditie maar met het inzicht van moderne stylisten.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide