2196
The little book of colour
Gepubliceerd: 03-10-2017

Het kiezen van kleuren en deze op een mooie manier combineren, is voor velen lastig. Maar al te vaak brengt dit kopzorgen en extra kosten met zich mee. Little Greene, bekend om zijn begeerde verfpalet, superbe finishes en indrukwekkende behang, heeft hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Het Britse verf- en behangmerk biedt nu een innovatieve oplossing om je huis dé touch van een interieurprofessional te geven: ‘The Little Book of Colour’. Dit waardevolle, pocket-size handboek begeleid je op een eenvoudige en handige manier door Little Greene’s 191 prachtige kleuren en toont voor elke tint de mooiste kleurencombinaties.

Wil je zelf aan de slag met je interieur, dan is Little Greene’s gloednieuwe The Little Book of Colour echt iets voor jou! David Mottershead, de Managing Director van het merk, beschrijft het handboek als ‘dé colour consultant in je broekzak’. The Little Book of Colour neemt je aan de hand en helpt je verder. Niet alleen met het selecteren van bijvoorbeeld de juiste wandkleur. Dit boekje geeft je ook het volste vertrouwen bij het ontwerpen van een persoonlijk, afgestemd kleurenschema voor jouw volledige interieur.

Voor het creëren van een rustig, harmonieus interieur vind je in The Little Book of Colour van elke kleur de verwante wittinten en gerelateerde neutrale tinten. Naast de kleurstalen toont de pigmentgids de balans van de gebruikte ruwe kleuren, waaruit de betreffende tint bestaat. Aan de hand daarvan worden wittinten en neutrale tinten aangeduid met een gemeenschappelijke pigmentatie. Hiermee zijn beproefde kleurencombinaties gecreëerd, die wetenschappelijk bij elkaar passen.

Bovendien wordt bij elke kleur een selectie van coördinerende tinten getoond. Deze kleuren zijn harmonieus verwant en geven tezamen diepte aan een ruimte, zonder overweldigend te zijn. Voor de meer zelfverzekerde doe-het-zelver geeft The Little Book of Colour ook bij elke kleur contrasterende accenten aan, voor het toevoegen van highlights, en gerelateerde donkere kleuren, voor het creëren van drama en impact.

David Mottershead geeft toe: "Kleurkennis zit in mijn bloed, maar net als iedereen, heb ook ik besluiteloze momenten bij het maken van kleurencombinaties aan de hand van Little Greene’s uitgebreide kleurenaanbod. We hebben dit handboek gemaakt om onze klanten het vertrouwen te geven in de kleurencombinaties, die ze intuïtief mooi vinden. Én om ze de moed te geven combinaties te maken, waar ze anders nooit aan gedacht hadden!”

Dit onmisbare, pocket-size handboek is zowel inspirerend als aspirerend: het omvat vele prachtige Little Greene sfeerbeelden, die verdere aanmoediging bieden voor het vertrouwen in het toepassen van kleur en kleurencombinaties in je interieur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide