2580
Sigma kleuren app
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 07-11-2017

Sigma Coatings heeft een iPhone-applicatie (app) ontwikkeld, Sigma ColourMate. Dankzij deze app is het mogelijk om via de iPhone/iPod Touch het uitgebreide aanbod aan Sigma Coatings-kleurenwaaiers te raadplegen en zelf een kleurenpalet samen te stellen en op te slaan. Op elk gewenst moment en waar dan ook. Zie je ergens een mooi kleurtje? Maak er een foto van met je iPhone en vind de dichtst benaderende Sigma Coatings-kleur.

Met Sigma ColourMate wordt het mogelijk om wanneer of waar dan ook een persoonlijk kleuradvies of kleurenpalet samen te stellen. Zo krijg je meteen een goede indruk van de gekozen kleuren. En je kunt dit meteen delen via de socialenetwerksites. Maar er is meer.

Sigma Iphone App

De gebruiker kan dankzij de Sigma ColourMate app en zijn iPhone/iPod Touch zijn inspiratiebronnen vastleggen en de kleuren ervan automatisch weergeven in een kleurenpalet. De foto en de kleuren kunnen handmatig bijgesteld worden om zo bepaalde omgevingsinvloeden (licht, ondergrond ) aan te passen.

Het kleuradvies kan opgeslagen en later ook uitgeprint worden. Bovendien kan een professionele gebruiker bijvoorbeeld ideaal voor de schilder het opgeslagen kleuradvies koppelen aan zijn klantenbestand. Hij kan de klant zo direct een goede indruk geven van de gekozen kleurcombinaties. Ook kan meteen het dichtstbijzijnde verkooppunt gevonden worden.

De Sigma ColourMate app is geschikt voor de iPhone/iPod Touch en kan gratis gedownload worden in de iTunes App Store. Geef Sigma ColourMate in als zoekterm of klik hierWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide