3687
Topkleuren voor 2014

De kleuren die het komende jaar onze interieurs zullen sieren weerspiegelen de instinctieve neiging om de strakke, sterk omlijnde aspecten die het hedendaagse leven domineren, de rug toe te keren. Farrow & Ball’s kleuren Cooking Apple Green, Stiffkey Blue, Purbeck Stone en Mole’s Breath, voeren ons terug naar de natuur en zijn de topkleuren voor 2014. De kleuren, gebaseerd op ofwel de kust of op de landelijke omgeving, zijn eenvoudig te combineren en creëren bescheiden stijlvolle doch uitermate comfortabele interieurs.

Cooking Apple Green®
Cooking Apple Green weerspiegelt zowel de natuur als de blijvende aantrekkingskracht van organische, folkloristische gebruiken uit het verleden. Draai de tijd terug met accenten in Rectory Red, een look die we vaak terugzien in Roma kleding en -caravans. Cooking Apple Green geeft uw interieur een vrolijk tintje, vooral in combinatie met de enigszins lichtere kleur Green Ground. De frisse tint All White op het plafond is de perfecte aanvulling op dit kleurenschema. De kleur is zuiver en comfortabel en creëert een ongecompliceerde oase van rust binnen uw woning.

Stiffkey Blue®
Met een knipoog naar de buitengewone kleur van het slijk dat men aantreft op het strand in Norfolk, weet Stiffkey Blue de natuurlijke trend perfect samen te vatten. De kracht van deze diepblauwe kleur creëert een dramatisch, uitermate modieus effect, eigentijds en ontspannen, en dus perfect geschikt voor gebruik in zowel urban als landelijke interieurs. Gebruik in kleine vertrekken in combinatie met Hardwick White op plafonds en creëer een sombere, enigszins broeierige sfeer die ons meevoert naar kolkende golven en stormachtig weer. Voor een speelser effect gebruikt u de kleur op een accentmuur in combinatie met Light Blue of Setting Plaster. Deze schitterende, eenvoudige kleuren voelen bescheiden en natuurlijk aan en vormen een perfect contrast bij de intense kleur van Stiffkey Blue.

Purbeck Stone
Purbeck Stone, een sterkere neutrale kleur, leent zich uitstekend voor een ontspannen en veelzijdig kleurenschema; niet te grijs zodat het te strak en oncomfortabel overkomt, noch te roomkleurig om te ouderwets aan te doen. Combineer met twee lichtere tinten, Ammonite en Cornforth White, en creëer een kleurencombinatie die rechtstreeks uit de natuur gegrepen lijkt te zijn. Ontwerp een gelaagd kleurenschema dat u door uw gehele woning doorvoert; Purbeck Stone op de wanden, Cornforth White op het houtwerk en Ammonite op het plafond. De minimalistische esthetiek van deze combinatie geeft uw interieur een eenvoudige, ustgevende en comfortabele uitstraling.

Mole’s Breath®
Mole’s Breath is een mooie, krachtige kleur die aanvoelt als een oude bekende. Kan gebruikt worden om de meest eigentijdse, strakke interieurs, voorzien van glas en staal, enigszins te verzachten. Gebruik op muren en houtwerk, in combinatie met Shaded White op het plafond, en creëer een schitterend spel van schaduw en licht of als achtergrondkleur met accenten in Churlish Green of Off-Black.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners