1385
Sigma
Gepubliceerd: 14-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Elk schilderwerk begint met keuzes maken. Niet altijd eenvoudig, zeker niet als je sfeer of beleving wil scheppen of bepaalde accenten wil leggen. Sigma Coatings ontwikkelde een nieuwe kleurenbrochure met inspirerende ideeën voor persoonlijke kleurenplannen. Het kleurenpalet Shades of Harmony biedt per kleurgroep telkens veertig kleurgradaties om onderling te combineren en voor elke ruimte het gewenste resultaat neer te zetten.

Shades of Harmony is ingedeeld in de acht kleurgroepen die Sigma in al haar kleurmaterialen hanteert. Zo sluiten alle kleurmaterialen mooi op elkaar aan en zijn de kleurselecties makkelijk onderling te combineren. "Met Shades of Harmony kan men eenvoudig kleurcombinaties maken, binnen dezelfde kleurfamilie of tussen verschillende kleurgroepen. Horizontaal en verticaal combineren, noemen we dat," zegt Ann Heylen, marketing communicatie manager van Sigma Coatings. "Dit heeft als belangrijkste voordeel dat je kleurplan meteen zeer harmonieus en gebalanceerd oogt."Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide