3521
Flexa
Gepubliceerd: 22-08-2012 Laatste update: 16-01-2023

Creëer een nieuwe sfeer in huis. In een handomdraai een andere kleur strak op de muur. Dit is nu mogelijk met de matte muurverf Strak op de muur van Flexa. Een logisch vervolg op de succesvolle introductie van Flexa Strak in de lak in 2009. De muurverf is eenvoudig aan te brengen, dekt optimaal en is bovendien goed te reinigen. Met Flexa Strak op de muur verzekerd van een mooi resultaat.

Eenvoudig en doeltreffend
Flexa Strak op de muur is een matte muurverf van hoge kwaliteit voor gebruik in huis. De verf voor muren en plafonds is ook geschikt voor keukens en badkamers. Flexa Strak op de muur is goed schoon te maken en behoudt ook na het reinigen de matte uitstraling.

Flexa muurverf

Flexa muurverf

Kleuren
Flexa Strak op de muur is verkrijgbaar in 35 aansprekende hedendaagse kleuren; van zachte, neutrale tinten tot frisse, heldere kleuren. Ruim 20 kleuren zijn zowel in Flexa Strak op de muur als Flexa Strak in de lak verkrijgbaar. Daardoor is het mogelijk om met kleur een perfect geheel te creëren. En om een kleur thuis goed te kunnen beoordelen, is het mogelijk om een A5 formaat kleurstaal te bestellen via flexa.nl Hier staat een overzicht van het totale kleurenpalet van Flexa Strak op de muur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide