1975
Farrow & Ball de Archive collectie
Gepubliceerd: 16-03-2021

Komende lente nodigt de Britse verfproducent Farrow & Ball je uit hun Archive collectie te ontdekken, met toegang tot alle kleuren en tinten uit de 75-jarige geschiedenis van het merk.

Om de geschiedenis van al deze tinten te vieren, heeft Farrow & Ball een exclusieve Nederlandse editie van zijn 10 favoriete kleuren uit het Archive gemaakt. De kleuren variëren van natuurlijke kleuren als Minster Green en Mere Green tot de natuurlijke warmte van Buff en Castle Gray.  

Black_Blue.png

Over de edit zegt Charlotte Cosby, Creative Director van Farrow & Ball, “Het Farrow & Ball Archive is een fantastische bron en deze bewerking van 10 kleuren laat dat perfect zien omdat het alle diepgang en rijkheid vertegenwoordigt die je van Farrow & Ball kunt verwachten, afgerond met een vleugje stille nostalgie. We hebben kleuren geselecteerd die variëren van tijdloze klassiekers tot gedurfde en opwindende tinten.” 

De volledige Archive collectie kan worden bekeken en online worden gekocht op farrow-ball.com en via geselecteerde dealers. Het merk heeft zijn Archive tevens beter toegankelijk gemaakt via in-can tinting (officiële Farrow & Ball mengmachine), waarmee geselecteerde dealers door heel Nederland in staat zijn elke kleurencombinatie en finish te creëren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide