1087
Een eindeloze winnaar “wit” in huis: enkele tips

Wit is de basis in bijna iedere woonstijl. Het is klassiek, stijlvol en strak maar kan ook enorm gezellig zijn in combinatie met andere kleuren. Wil jij een “clean” interieur in huis? Lees dan onze volgende tips!

Een witte vloer creëert ruimte
Wanneer je een kleine woonkamer hebt zijn witte vloeren eigenlijk ideaal. Dat laat je woonruimte groter én lichter lijken. Met een witte vloer heb je daarnaast nog keuze genoeg qua interieurartikelen. Een witte houten vloer zorgt voor een “beachy” look in huis. Dat in combinatie met kleuren zoals donkerblauw en beige, maakt je woning lekker luchtig. Zo heb jij altijd zomer in huis! Wanneer je dan weer kiest voor witte tegels, maakt dat jouw interieur meteen erg modern. Met de moderne woonstijl kan je tegenwoordig spelen met accenten zoals bamboe voor een natuurlijke look.

93851-qazqaxzilverblauw-2.png

Wit? De perfecte kleur-partner
De combinaties met wit zijn eindeloos. Je kan werken met veel kleuraccenten om je interieur net dat tikkeltje exclusief te maken. Customized meubels in bijvoorbeeld een rode kleur zorgen voor een leuke touch in je woonkamer. Je kan werken met kussens in een verschillende kleur of een schilderij in een flashy variant als eyecatcher.

Wat ook leuk is: ga voor een “zwaarder” accent door zwart te gebruiken. Op die manier breek je het wit en zorgt dat voor een elegante en luxueuze uitstraling. Zwart kan ook iets stoers toevoegen en dat geeft dan een meer industrieel effect. Zorg er alleen voor dat zwart niet gaat overheersen, want dan wordt het interieur nét te donker. Gezelligheid kent geen grens, maar zwart wel…

91419---_DSC1267.png

Verlichting in jouw witte interieur
Wanneer je hebt gekozen voor een witte eettafel kun je kiezen voor een kleurrijke lamp. Let er trouwens op dat jouw hanglamp 60 cm tot 70 cm boven de eettafel hangt (gemeten vanaf de onderkant van de lamp tot aan de bovenkant van de tafel). Check voor de mooiste verlichting eens lampenlicht.nl. Hier zijn hanglampen voor jouw tafel terug te vinden in eindeloze kleuren en stijlen.

Heb je een hanglamp gekozen? Dan is de volgende stap een tafellamp naar keuze. Wil je je woonkamer zacht maken? Kies dan voor een witte tafellamp. Deze zijn meestal erg schattig én stijlvol!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners