1480
Cabinet
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

In het voorjaar krijgen velen van ons last van de bekende lentekriebels en opruimwoede: het huis moet schoon en vooral opgeruimd. Al generaties lang doen we het, misschien omdat we in het zonnetje opeens het stof goed zien opdwarrelen? Hoe dan ook, instinctief hebben mensen er in het voorjaar extra behoefte aan om het huis op te ruimen, schoon te maken en fris de lente in te gaan. Het huis wordt gepoetst, kasten worden opnieuw geordend en oude rommel wordt weggegooid. Cabinet, producent van luxe inbouwkasten op maat, helpt een handje door tien opbergtips te geven voor een opgeruimd en net huis.

Tien Cabinet-tips

1. Schift je spullen. Doe kleding weg, die al een jaar niet gedragen is. Of geef het aan bijvoorbeeld het Leger des Heils.

2. Inventariseer wat nodig is aan opbergsystemen: sorteer je spullen en doe de spullen die bij elkaar horen, bij elkaar.

3. Leg of hang kleding die vaak gedragen wordt, binnen handbereik, andere (feest)kleding kun je op een minder prominente plek opbergen.

4. Vouw kleding smal op, zodat er twee stapels naast elkaar op een kastplank passen.

5. Kasten rondom deurkozijnen zijn een elegante oplossing bij gebrek aan bergruimte.

6. Gebruik aparte opbergmiddelen. Zorg voor handige mandjes of ladekastjes die passen bij bijvoorbeeld accessoires, ondergoed, sokken et cetera.

7. Gebruik een beschermhoes voor een pak en de bewaardoos/zak van je schoenen; deze beschermen tegen stof.

8. Gebruik de ruimte tot onder het plafond en kijk welke accessoires inzetbaar zijn om die ruimte goed te benutten, zoals garderobeliften en schoenenrekken.

9. Berg kleding per seizoen op in de kast, overige kleding kan in de kast op zolder stofvrij bewaard worden tot het volgende seizoen.

10. Haal het Ideeënboek op in de Cabinet-winkel en/of laat je adviseren door de specialisten aldaar.

Na het opruimen met hulp van deze tips nog steeds ruimte te kort? Cabinet realiseert voor iedere ruimte in elk huis de juiste kastruimte. De inbouwkasten bieden tal van mogelijkheden: van wand tot wand, van vloer tot plafond, met binnen- of buitenhoek, onder een schuin dak, als inloopkast, voor een onregelmatige wand en nog veel meer. Cabinet zorgt ervoor dat elke centimeter optimaal benut en waardevolle ruimte gewonnen wordtWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide