2363
Veranderingen in jouw interieur
Gepubliceerd: 12-06-2018

Soms hebben we het even helemaal gehad met ons interieur. Tijd voor wat anders! Maar hoe? Om nu gelijk je hele woonkamer te ontruimen en te vervangen voor een gloednieuw interieur is misschien een beetje teveel van het goede. Maar met een paar kleine aanpassingen kan je toch al heel wat veranderingen in jouw interieur teweeg brengen. Wij geven je een paar tips.

 

Stylen met kussens
Een nieuw seizoen, tijd voor nieuwe kleuren! Wanneer het voorjaar is en we de heerlijke frisse lentegeuren opsnuiven krijgen we altijd zin om met het interieur aan de slag te gaan. Met wat nieuwe accessoires pas je je interieur heel gemakkelijk aan zodat deze in no time lente en zomer proof is. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kussens op de bank. Misschien zie je ze al niet eens meer liggen omdat je zo gewend bent aan de kleuren. Durf in het voorjaar eens voor wat frisse kleuren te kiezen. Je hele woonkamer fleurt er gelijk van op!

00#Accessoires-Vinkeveen-1.png

Potjes en vaasjes
Ben jij ook zo gek op van die leuke potjes en vaasjes? Gezellig bij elkaar op een mooi dienblad of leuk gestyled in jouw kekke open kast? Ook hiermee kan je gemakkelijk de sfeer in je interieur veranderen. Koop wat nieuwe potjes in lentekleuren of kies voor wat natuurlijke kleuren en zet er een grotere pot in een catchy kleurtje bij. Je zult zien, een flinke metamorfose en helemaal niet duur.

10226606-10226597-10208968-69-71#Kalmar-Cargo-Sfeer-1.png

Zeg het met bloemen... en planten
Een interieur is niet compleet met een paar gezellige planten en een heerlijk geurende bos bloemen. Planten zijn niet alleen een opfrisser voor je interieur, ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid! Ze verversen de lucht in je woonkamer continue waardoor jij je ook nog eens tip top voelt. En bloemen hoeven allang niet meer in een glazen vaas op de tafel. Je kunt met bloemen ontzettend veel creatieve kanten op. Neem bijvoorbeeld een paar kleine potjes, flesjes of mini vaasjes, zet deze bij elkaar en plaats in elk potje 1 bloem, bijvoorbeeld een kleurige gerbera.

10219431-10226597-601#Vilares-Kalmar-Sfeer-2.png

Wil je toch iets meer dan alleen wat accessoires vervangen dan kan een nieuwe salon of bijzettafel net even een andere uitstraling geven aan je woonkamer. Of wat dacht je van een paar nieuwe eetkamerstoelen. Zet je huidige meubels op Marktplaats zodat je nog een extraatje overhoud om je interieur weer helemaal naar jouw smaak en wens in te richten.

10226615#Chana-Sfeer-4.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide