1715
Vanuit huis werken
Gepubliceerd: 05-09-2017 Laatste update: 07-05-2022

Je kent het vast wel, ‘het nieuwe werken’, de mogelijkheid om overal te werken. Of je dit nu doet voor een baas of als freelancer, steeds meer Nederlanders krijgen de mogelijkheid om de voor- en nadelen van deze werkvorm te ervaren. Dit nieuwe werken gebeurt onder meer vanaf flexwerk plekken binnen kantoren, vanuit cafés, bars en restaurants, vanuit de bibliotheek, in je eigen tuin of zelfs vanaf het strand. Maar vanuit huis is nog altijd de meest voorkomende plek waar we vandaag flexwerken. Echter kan vanuit huis werken nogal eens ook beperkingen betekenen.

Wat heb je op kantoor, dat je thuis niet hebt?
Als je een optimaal thuis-kantoor wilt maken, is het aan te raden om eerst na te denken over wat je op kantoor wel hebt, wat je thuis niet hebt. Dit zijn veel verschillende zaken. We helpen je met het volgende rijtje alvast op weg:

Een goed bureau met een comfortabele en ergonomische bureaustoel
Misschien wel het meest vervelende van werken vanaf andere locaties is dat je na enkele uren gewerkt te hebben, last krijgt van je nek, rug en schouders. Zorg er daarom voor dat je een goede werkplek hebt!

Schrijf materiaal
Dit wordt vaak vergeten, maar het is toch echt van groot belang. Zeker voor chaotische professionals is het handig om schrijf materiaal bij de hand te hebben. Of wanneer je gaat brainstormen (zowel in het echt als via bijvoorbeeld Skype of Google Hangout), kan het erg praktisch zijn om een whiteboard te hebben. Zo heb je de ruimte om creatief te werk te gaan.

Overige tips
Naast de juiste materialen in je thuis kantoor zijn er nog veel andere factoren die jouw effectiviteit beïnvloeden. Zo zorgt een goed verlichte werk ruimte ervoor dat je actiever en vrolijker blijft, lees daarom onze laatste artikelen over interieur en kleur. Vergeet verder niet om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen, zodat al jouw kostbare, zakelijke spullen (zoals je laptop en administratie) goed beveiligd zijn.

Creëer jouw optimale thuiskantoor
Met deze en alle andere tips creëer je een optimaal kantoor vanuit jouw eigen huis. Dus koop jouw middelen bij de expert en maak vandaag nog jouw perfecte thuiskantoor!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide