3486
Mancave
Gepubliceerd: 09-06-2017

Een echte mancave in huis is ideaal om je als man even terug te kunnen trekken in je eigen space. Hou jij van de ontspanning van online gokken? Dan kun je wat computers in je mancave neerzetten, zodat je eventueel ook met vrienden kunt spelen. Als je met een leuke bonus wilt starten, dan kun je met de code van een online casino een goed bonusbedrag binnenslepen. Ben je meer van het echte gokken? Dan kun je eens op zoek gaan naar tweedehands gokkasten en speeltafels. Wij geven je nog 3 tips voor je mancave!

1. Maak een gezellige bar
Een leuke bar hoort zeker thuis in de mancave. Je kunt een complete bar kopen, maar hier moet je natuurlijk wel budget voor hebben. Heb je dit eigenlijk niet? Maak je geen zorgen, want je kunt ook heel voordelig zelf een bar in elkaar timmeren. Hiervoor kun je het best europallets gebruiken. Barkrukken kun je natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Je hebt aan een tafelmodel koelkast voldoende om veel bier koud te kunnen zetten en met eenvoudige en voordelige decoraties in je eigen stijl geef je je bar vanzelf de juiste sfeer. Een goede muziekinstallatie is fantastisch, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een goede radio/cd-speler achter de bar zetten! Dit is een stuk voordeliger en de muziek is nog altijd van goede kwaliteit.

2. Gebruik originele materialen
Het zijn de originele materialen die de mancave een mannelijk en sfeervol karakter geven. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van autobanden en autostuurwielen om de boel wat op te vrolijken. Met een beetje creativiteit en goede materialen kun je zelfs complete barkrukken en statafels maken van autobanden. Wil je het grotere werk? Dan kies je voor banden van een oude tractor bijvoorbeeld. Lipjes van bierblikjes kun je in elkaar rijgen om originele decoraties van te maken. Zo houd je het origineel en voordelig.

3. Zorg voor veel ontspanningsmogelijkheden
Een mancave is natuurlijk dé ruimte in huis waar een man moet kunnen ontspannen. Het is goed om eens na te denken over de ontspanningsmogelijkheden en activiteiten om plezier te maken. Denk aan een voetbaltafel, aan een dartbord, aan een televisie of bijvoorbeeld een hangmat. Wat doe jij graag met je vrienden en wat doe jij graag als je alleen bent? Zorg dat je deze activiteiten uit kunt oefenen in je mancave, zodat je er altijd de leukste tijden kunt beleven.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide