11921
Strak & modern interieur

Een strak en modern interieur; het wordt steeds populairder. Heerlijk thuiskomen in een overzichtelijke en toch warme woning. Strak, netjes en daarbij ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Maar welke items plaats je nu in zo’n specifieke interieur stijl? Want niet alleen design, ook de kwaliteit is van groot belang bij een strak en modern interieur. De materialen en producten mogen een bepaalde design klasse uitstralen, maar moeten vooral van goede kwaliteit zijn. Naast kwaliteit en design, zijn het de echte gespecialiseerde merken zoals Barbas Bellfires die de woning helemaal af maken. Waar Nike de beste sportschoenen levert, leveren andere merken weer de beste producten voor in en rondom de woning. Welke items nu echt niet mogen ontbreken in een strak en modern interieur, dat lees je hier.

  1. De moderne badkamer radiator

Of je nu een grote of een kleine badkamer hebt, een moderne badkamer radiator tilt de uitstraling van de badkamer naar een hoger niveau. Je weet wel, zo’n radiator die er niet uitziet als een radiator, maar als een moderne toevoeging aan de badkamer. Eentje waar je de handdoeken op kunt drogen, zonder er een rommeltje van te maken.

  1. 2. Een open haard

Een strak en modern interieur kan al snel kil en koud aanvoelen. En hoe kun je beter wat warmte creëren dan met een open haard? Met Barbas Bellfires haarden kun je ook in een modern interieur makkelijk sfeer creëren. Niet zo fijn als thuiskomen in een warme woning waar een knapperend haardvuurtje brandend op je wacht.

  1. De open kast

Je kent ze waarschijnlijk wel van de IKEA; de grote, strakke, open kasten waar je tal van items in kwijt kunt. Ze worden vaak gebruikt als kamerscherm, maar kunnen ook gewoon tegen de muur geplaatst worden. Deze kasten ogen ruimtelijk en zorgen ervoor dat kleine ruimtes groots aanvoelen. In deze kast kun je allerlei items kwijt waaronder opslag manden, maar ook moderne en hippe decoratieve accessoires.

  1. Warme kleden

Om een strak en modern interieur niet te koud aan te laten voelen, is het belangrijk om voldoende warmte te creëren. Naast een open haard, zijn ook moderne vloerkleden een welkome aanvulling. Een (nep)lederen koeienhuid in de woonkamer bijvoorbeeld, of een mooie, strakke loper in de hal.

  1. Strakke raamdecoratie

Zoals in iedere woning mag ook in een strak en modern interieur de raamdecoratie niet ontbreken. Maak in dit geval gebruik van raamfolie, waar je verschillende strakke designs mee aan kunt brengen op de ramen. Laat gordijnen en poespas zoveel mogelijk achterwege.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide