We willen allemaal wel in een superdeluxe huis wonen, liefst met een grote oprit voor een mooi wagenpark, een zwembad in de tuin voor een verfrissende duik en de duurste meubels van de beste designers. Helaas is dit slechts weggelegd voor de happy few onder ons en zullen wij het vooral van onze creativiteit moeten hebben om ons interieur een luxe uitstraling te geven. Wij geven je een paar tips.

Nog even en iedereen is weer begonnen, op school of op het werk. Het leven verplaatst zich weer langzaam naar binnen. Het wordt frisser en natter buiten, tijd om het binnen weer wat gezelliger te maken. Wij geven je 5 tips om je interieur klaar te maken voor het najaar.

Bij XOOON vind je meubelen interieuraccessoires volgens de laatste trends, in de nieuwste kleuren en materialen en steeds met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Op zoek naar een designfauteuil die in het oog springt, of is je interieur toe aan een nieuwe look? Droom je van heerlijk ontspannen op een nieuwe lounge bank of zoek je opvallende, kleurrijke decoratie? In het gratis lookbook vind je ongetwijfeld wat je zoekt! en als je onze producten 'in real life' wil zien,voelen en ervaren, ben je vanzelfsprekend meer dan welkom in één van onze winkels. See you XOOON! 

Vraag hier het gratis XOOON lookbook aan.

Je hoeft helemaal niet in een kast van een huis te wonen of over een enorm budget te beschikken om het luxe gevoel in huis te ervaren. Met een paar simpele trucs kan je gemakkelijk een chique sfeer in huis brengen. Wij geven je een paar stylingtips, lees je mee?

De woonkamer is de plek waar we even lekker tot rust komen na een lange dag. Samen genieten van een filmpje op de bank, of gewoon even wegzakken met een goed boek. Een luxe woonkamer is dan ook voor velen een droom die uitkomt. Hoe je ervoor zorgt dat ook jouw woonkamer alle benodigde luxe heeft? Dat lees je hier!

Een strak en modern interieur; het wordt steeds populairder. Heerlijk thuiskomen in een overzichtelijke en toch warme woning. Strak, netjes en daarbij ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Maar welke items plaats je nu in zo’n specifieke interieur stijl? Want niet alleen design, ook de kwaliteit is van groot belang bij een strak en modern interieur. De materialen en producten mogen een bepaalde design klasse uitstralen, maar moeten vooral van goede kwaliteit zijn. Naast kwaliteit en design, zijn het de echte gespecialiseerde merken zoals Barbas Bellfires die de woning helemaal af maken. Waar Nike de beste sportschoenen levert, leveren andere merken weer de beste producten voor in en rondom de woning. Welke items nu echt niet mogen ontbreken in een strak en modern interieur, dat lees je hier.

Wat ga jij doen deze zomer? Lekker een paar weekjes op vakantie? Verhuizen naar een nieuwe woning of ga jij je vrije uurtjes steken in het opnieuw inrichten van je huis? Dat laatste komt misschien niet eens zo snel in je op als je geen vakantieplannen hebt. Maar zit je al een poosje tegen je huidige interieur aan te hikken en wil je wel eens wat anders? Dan is komende vakantieperiode een uitstekend moment om je huis opnieuw in te gaan richten.

Wanneer je een klein huis of appartement koopt of huurt, kan het een uitdaging zijn om het huis ruimtelijk in te richten. Dit kan met minimalisme! Als je geïnteresseerd bent in interieur, ben je het begrip minimalisme vast al wel eens tegengekomen. Minimalisme is op dit moment één van de grootste trends op het gebied van interieur. Geen wonder, want je creëert een bepaalde rust. Hoe minder poespas, hoe beter! Minimalisme zorgt voor een ruimtelijk effect op elke kamer. Om je te helpen deze stijl door te voeren in je interieur, hebben wij tips voor je verzameld. Denk aan: spiegels, lichte kleuren en luchtige meubels.

 

Lichte kleuren en contrast

Door te kiezen voor lichte kleuren in je interieur, lijkt het alsof de kamer groter is. Zonlicht dat door de ramen op de muren schijnt, wordt gereflecteerd en daarom oogt de kamer ruimtelijk. Natuurlijk is het leuk om te kiezen voor verschillende kleuren bij elkaar, omdat dit gezellig oogt, maar dit heeft ook een nadeel. Zodra je de ruimte binnenkomt, komen de muren echt op je af en lijkt alles veel dichter op elkaar. Zorg daarom voor contrast. Dit kun je toepassen door witte muren te combineren met bijvoorbeeld een donkere vloer. Probeer ook je meubels zo neutraal mogelijk te houden. Als je echt houdt van kleuren, kun je altijd nog een aantal accessoires in één bepaalde kleur kopen.

Je huis opnieuw inrichten is heel leuk, maar kan ook een grote kostenpost blijken te zijn. Wil je een nieuw interieur, maar wil je er niet te veel geld aan kwijt zijn? Hieronder zijn een aantal tips en handigheidjes uitgelicht die je daarbij kunnen helpen.