1877
Cafedeco Stylematcher

Je huis is jouw thuis. Het heeft jouw unieke stijl, jouw smaak, jouw gevoel. Bij Cafedeco maken we het restylen van je huis leuk en een stuk eenvoudiger. Wij helpen je bij het zoeken en vinden van jouw unieke stijl en daarbij horende wooninspiratie.

 

Via de persoonlijke Stylematcher van Cafedeco kun je binnen een paar stappen je stijl bepalen en zoeken op ruimte. Wat volgt is een resultatenoverzicht van interieurfoto’s toegespitst op jouw stijl.

cafe-deco-stylematcher-01.jpg

Iedere interieurfoto bevat gele ‘hotspots’ waar je op kan klikken met productinformatie en verkoopinformatie. Bovendien is in één oogopslag ook duidelijk van wie de gestylede setting komt. Zo kan je contact opnemen met een merk, blogger, stylist of andere interieurspecialist voor aanvullende vragen.

cafe-deco-stylematcher-02.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners