1551
Iinrichten
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 02-09-2020

Natuurlijk, we dromen allemaal wel van een huis waarin je kunt verdwalen, een inloopkast en een badkamer zo groot als een balzaal. Maar een klein huis is vaak veel gezelliger, vraagt minder onderhoud én doet een beroep op je creativiteit! Kleine ruimtes vragen om grootse ideeën €¦

Groot of klein, smal of lang. Een vrijstaande villa of een studentenkamer. Een stadsappartement of boerderij op het platteland. Sofa.com heeft goede ideeën voor elke ruimte. We laten graag zien hoe je van een kleine ruimte, met een beetje creativiteit, toch een gezellige, rustgevende ruimte kan maken. Compact living!

Mini-woonkamer
De kunst van een kleine woonkamer is met weinig spullen op een creatieve manier ruimte creëren. Probeer hoeken in te richten die in elkaar overlopen. Een eethoek en een zithoek bijvoorbeeld, waarbij je de eetstoelen bij veel bezoek gemakkelijk aan kan schuiven in het zitgedeelte. Door gebruik te maken van één basiskleur creëer je één geheel en bewaar je de rust. Bij sofa.com hebben we genoeg mogelijkheden voor een gezellige zithoek in iedere ruimte. Alle banken zijn verkrijgbaar in tweezits-formaat, zo is onze Bluebell er al in een breedte van 162 cm. Perfect in combinatie met een voetenbankje dat je makkelijk kunt verschuiven. En waarom niet twee fauteuils in plaats van een bank? De Emma-fauteuil is maar 53 cm breed, maar wel lekker diep, dus onderuitzakken kan hartstikke goed.

Woon-slaapkamer
Hoe wordt je woonkamer ook een plek waar je rustig slaapt? Maak je bed onderdeel van de ruimte, door te kiezen voor een bepaalde stijl en kleur die past bij de rest van je kamer. Accessoires als een sprei kunnen hierbij helpen. Kies verder voor een dekbedovertrek in één kleur. Voordeel van een woon-slaapkamer is dat je je bed ook bij je zithoek kunt trekken: zo creëer je extra zitruimte! Bij sofa.com kies je je bed precies in de kleur en stof die bij je interieur past. En we hebben een aantal erg comfortabele slaapbanken in ons assortiment €¦zodat je je bank al bijna niet meer af hoeft.

Voor meer inspiratie over lekker slapen kijk je op www.sofa.com.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide