2587
Low budget je huis een luxe uitstraling geven
Gepubliceerd: 24-09-2018

We willen allemaal wel in een superdeluxe huis wonen, liefst met een grote oprit voor een mooi wagenpark, een zwembad in de tuin voor een verfrissende duik en de duurste meubels van de beste designers. Helaas is dit slechts weggelegd voor de happy few onder ons en zullen wij het vooral van onze creativiteit moeten hebben om ons interieur een luxe uitstraling te geven. Wij geven je een paar tips.

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..
En dan het liefst zo'n hele grote met een vette lijst! Een mooie grote spiegel straalt niet alleen luxe uit, hij creeert ook nog eens een enorm ruimtelijk gevoel. Je woonkamer lijkt ineens dubbel zo groot!

Vlonder eronder
Heb jij een terras aan je huis of misschien een fijn balkon dan kan je een enorme metamorfose creeeren door hier een vlonder op te leggen. Bijvoorbeeld de snel in elkaar klikbare van IKEA! Met een paar kliks heb jij buiten ineens een hele luxe vloer. Weg met die lelijke betonnen balkonvloer! Nog gezellig wat groen erop en met een beetje fantasie verzin je het zwembad er gewoon bij!

Groene oase
Ze zijn gezond, brengen je interieur tot leven en met een beetje formaat stralen planten al snel een stukje luxe uit. Wat dacht je van een mooie grote pot met een plant met grote groene bladeren. Ze ademen frisse lucht uit en geven jou een heerlijk ontspannen en dus luxe gevoel.

Recyclen met dagelijkse dingen
Waarom naar het tuincentrum voor dure potten als je zelf bijna dagelijks een leeg potje groenten in de glasbak werpt. Kijk eens om je heen naar wat je allemaal gebruikt en vooral kunt hergebruiken. Zet wat leuke plantjes in oude groentenpotjes en geef ze desnoods met een likje verf een kekke kleur!

Wees de illusionist in huis
Oke, je hebt er wat minder goochel skills voor nodig als onze eigen Victor Mids maar met wat slimme trucjes kan je een woonkamer al snel transformeren tot een exclusieve residence. Met een groot kleed op de vloer kan je een ruimte al snel groter laten lijken dan dat ie is. Hetzelfde effect creeer je met een lichte muur of een behang met een kleine twinkeling erin.

Wil je toch iets groters vervangen in huis zoals een bank, salontafel of nieuwe eetkamerstoelen maar ook hier niet de hoofdprijs voro betalen neem dan eens een kijkje op de website Woonenzo.nl. Hier vind je betaalbare meubelen en accessoires die vaak ook nog eens heel slim zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een superluxe hoekbank die direct ook als slaapbank dienst kan doen. Heel fijn als je loge's over de vloer krijgt of zelf niet beschikt over een aparte slaapkamer. 2 vliegen in 1 klap. Als dat geen low budget styling is...

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide