2855
kabels wegwerken
Gepubliceerd: 03-10-2016 Laatste update: 02-09-2020

We houden allemaal van een opgeruimd huis en dat stopt niet bij een keertje stofzuigen en dweilen of het opruimen van rondslingerend speelgoed van onze kids. De grootste uitdaging zit hem wellicht in het netjes wegwerken van de kabels. We kennen ze allemaal, de kabels van de tv, de dvd speler, onze laptop en mobiele telefoon. Hele fijne apparaten allemaal maar ze hebben allemaal een eigen kabel nodig om zich van stroom te voorzien.

 

Niets ziet er rommeliger uit dan losliggende kabels of kabels die achter een tafel naar beneden hangen. Het oogt niet alleen rommelig, het is ook nog eens gevaarlijk want je moet er niet aan denken dat je met je voet achter zo'n kabel blijft haken en struikelt.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel praktische oplossingen om draad en kabels weg te werken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een kabelgoot. Met een kabelgoot ruim je niet alleen de kabels netjes op maar ze zijn ook direct uit het zicht. Een kabelgoot kan je langs een muur bevestigen alsof het een plint is maar er zijn ook kabelgoten die je onder je bureau kan bevestigen zodat de kabels van je computer netjes bij elkaar gehouden worden.

Door alle kabels en draden netjes weg te werken met behulp van een kabelgoot creëer je een opgeruimde kamer of werkomgeving

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide