3173
Je woonkamer luxe inrichten
Gepubliceerd: 02-08-2018 Laatste update: 07-05-2022

De woonkamer is de plek waar we even lekker tot rust komen na een lange dag. Samen genieten van een filmpje op de bank, of gewoon even wegzakken met een goed boek. Een luxe woonkamer is dan ook voor velen een droom die uitkomt. Hoe je ervoor zorgt dat ook jouw woonkamer alle benodigde luxe heeft? Dat lees je hier!

  1. Een extravagante Tv

Een luxe woonkamer vraagt natuurlijk om her en der een extravagante oplossing. Kijk je nog steeds tv via dat kleine kastje dat bij je uitzet zat? Dan staat een nieuwe Tv kopen vanaf nu op de planning. Een luxe woonkamer heeft namelijk niet alleen mooie, luxe meubelstukken, maar ook de benodigde high-tech elektronica. Die extravagante Tv kan vervolgens gebruikt worden om je favoriete series op te kijken, maar ook voor het actieve entertainment zoals bijvoorbeeld het spelen van toffe games op de Playstation.

  1. Alle benodigde elektronica

Maar waar haal je al die benodigde high-tech elektronica dan vandaan en hoe weet je wat je nodig hebt? Koop het in de vorm van een pakket. Via aanbieders zoals EP kun je hele elektronica pakketten aanschaffen - zonder er de deur voor uit te hoeven. Met deze handige oplossingen heb jij alle benodigde elektronica voor een enkele ruimte, in no-time klaar staan. Hoef je ook niet teveel na te denken over wat je nu eigenlijk allemaal nodig hebt: het zit allemaal voor je in het elektronica pakketje!

  1. Slimme systemen

Er zijn tegenwoordig steeds meer slimme oplossingen te vinden voor de woning. Een van de belangrijkste slimme oplossingen voor de woonkamer is wel de aanschaf van een slim verlichtingssysteem. Dit slimme verlichtingssysteem zorgt ervoor dat je alle verlichting in je woonkamer via een centraal punt (afstandsbediening of app) kunt besturen. Zo kun je ‘s avonds alle lichten dimmen; met enkel een druk op de knop.

  1. Duurzaam wonen

Een luxe inrichting betekent niet direct dat het milieu hieraan ten onder moet gaan. Een onderdeel van een luxe levensstijl is dan ook het bewust en duurzaam wonen en leven. Gelukkig wordt ons dit erg makkelijk gemaakt. Vervang alle verlichting bijvoorbeeld door LED lampen - niet alleen zijn deze erg duurzaam, ze zijn ook nog eens een stuk zuiniger en gaan wel 30 jaar mee. Zo leef je in luxe, op bewuste en duurzame wijze.

  1. Warmte en comfort

Ook warmte en comfort zijn natuurlijk van groot belang. Een comfortabele bank is een goed begin, maar denk ook aan zachte kussens en warme plaids om alles net wat aantrekkelijker te maken. Door luxe stoffen te selecteren geef je de woonkamer direct een luxueuze uitstraling.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide