3768
Je huis opnieuw inrichten
Gepubliceerd: 17-07-2018

Wat ga jij doen deze zomer? Lekker een paar weekjes op vakantie? Verhuizen naar een nieuwe woning of ga jij je vrije uurtjes steken in het opnieuw inrichten van je huis? Dat laatste komt misschien niet eens zo snel in je op als je geen vakantieplannen hebt. Maar zit je al een poosje tegen je huidige interieur aan te hikken en wil je wel eens wat anders? Dan is komende vakantieperiode een uitstekend moment om je huis opnieuw in te gaan richten.

 

Weet je al precies wat je wilt of heb je nog helemaal geen idee hoe je nieuwe interieur eruit moet komen te zien. Gelukkig kan je online een heleboel wooninspiratie opdoen. Bijvoorbeeld op Pinterest of Funda en lekker binnengluren bij andere huizen. Maar nog veel leuker is het om in de auto te springen en af te reizen naar de woonboulevard. In de zomer is het daar lekker rustig vertoeven en kan je op je gemak de nieuwste woontrends bekijken en uitproberen.

Voordat je met je interieur aan de slag gaat is het goed om een plan van aanpak te maken. Bepaal eerst wat je budget is. Je hoeft natuurlijk niet in 1 keer alles aan te pakken. Je maakt al een heel verschil als je bijvoorbeeld alleen al kiest voor een nieuwe eetkamerstoel aan de tafel. Naast je budget is het ook goed om naar de ruimte te kijken. Wil je de woonkamer aanpakken, of nu eindelijk eens de slaapkamer onder handen nemen? Of misschien wel je hele huis! Als je budget het toelaat kan je al snel een mooie interieur metamorfose bewerkstelligen.

Wist je trouwens dat je heel gemakkelijk je budget kunt verhogen door de meubels en woonaccessoires die je niet meer wenst op Marktplaats te zetten. Er zijn altijd mensen te vinden die jouw salontafel voor een leuk prijsje willen overnemen of stad en land afrijden voor die antieke lamp die je nu toch echt de deur uit wilt doen. Jij bent er vanaf en hebt weer een centje over voor jouw nieuwe interieur.

Wanneer je een ruimte opnieuw gaat inrichten, let dan goed op alle afmetingen. Een bank kan in een meubelzaak kleiner ogen, omdat deze daar in een grote ruimte staat. Een handige tips is om de maten van de meubels die je leuk vind goed op te nemen en dan met kranten de meubels als het ware in jouw kamer zetten. Zo kan je goed zien hoeveel ruimte die kekke kast inneemt en of je er nog omheen kunt lopen.

Ben jij benieuwd wat de woontrends voor het komend seizoen zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van Goossenswonen.be. Hier vind je inspirerende woontrends, de nieuwste woonstijlen en het laatste nieuws op het gebied van wonen. Ook kan je gemakkelijk het gratis interieurmagazine aanvragen om lekker veel inspiratie op te doen vanuit jouw luie stoel (als je die niet al verkocht had op Marktplaats)

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide