1003
Goedkoop inrichten in november
Gepubliceerd: 27-10-2020 Laatste update: 01-12-2020

De maand oktober is traditiegetrouw dé woonmaand van het jaar. Op het moment dat het wat slechter weer wordt buiten en weer wat eerder donker is gaan we aan de slag om ons huis weer gezelliger te maken. Heerlijk om daar mee bezig te zijn richting de feestdagen, en we doen het massaal. In de woonmaand zijn er ook diverse winkels, webshops en merken die speciale acties hebben zodat je met een leuke korting een en ander kan aanschaffen. Heb je de woonmaand oktober gemist? Niet getreurd! Want er is in de maand november nog veel meer korting te scoren.

 

Black Friday

In de maand november zijn er namelijk 2 hele interessante kortingsdagen om in de gaten te houden. De eerste daarvan is Black Friday. Inmiddels is de kans vrij klein dat je nog niet eerder van deze dag hebt gehoord. En is dat toch stiekem wel het geval? Dat geeft niet. Misschien zelfs wel des te leuker. Black Friday is enkele jaren geleden over komen waaien uit Amerika. Deze dag valt altijd na Thanksgiving. Een feestdag die we in Nederland niet kennen. Maar toch is deze dag komen overwaaien. Want het draait op deze dag om één ding: korting! En daar zijn wij als Nederlanders natuurlijk gek op. De laatste jaren heeft deze dag in ons kikkerlandje een enorme vlucht genomen. Jaar op jaar doen er meer winkels mee, ook online. In werkelijk alle categorieën zijn er aanbiedingen te scoren. Dus zeker ook op het gebied van wonen. Het maakt niet uit voor welke ruimte je op zoek gaat naar een te gekke deal: de woonkamer, slaapkamer, werkkamer, kinderkamer, badkamer of de tuin. Er zijn vele meubels, accessoires, verlichting en klusspullen voor de doe-het-zelver te koop met flink veel korting. Een ideaal moment dus als je in de woonmaand oktober nog niet je slag hebt geslagen maar dat nog wel wilt doen voordat de feestdagen in december beginnen. In principe duurt deze dag maar 24 uur, maar de winkels, en dus ook de woonwinkels, willen elkaar overtreffen. Dat zorgt voor een soort rat race qua startmoment van de kortingen. In veel gevallen kun je al enkele dagen eerder starten met shoppen met korting.

Cyber Monday

Dat is nog niet alles, want er is nog zo’n dag: Cyber Monday. Deze dag is direct na het weekend van Black Friday. Zoals de naam al enigszins verklapt gaat het hier om online aanbiedingen. Betekent niet dat er geen enkele winkel bij jou in de buurt zal zijn zonder aanbiedingen, maar het speelt zich met name online af. Heerlijk online shoppen na het weekend dus. In een enkel geval zijn de kortingen nog net wat hoger dan de dagen daarvoor. Maar de kans op dat heel wat spullen al zijn uitverkocht is ook aanwezig. Durf jij te wachten? Ook tijdens Cyber Monday kun je je huis of appartement helemaal in het nieuw steken, want ook hier doen de woonwinkels en –merken graag aan mee.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide