2247
Woonstijlen

Een kleurrijke collectie met heldere kleuren zoals groen, helder blauw, roze, tomaat root & violet. Combineer de verschillende patronen en stoffen en creeer een swingende woonsfeer!

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Bright Bazaar - Stijlvol. Folklore. Extravagant. Zachte motieven en warme kleuren met exotische kenmerken. Kleuren als petrol en mosterd geel voegen een stedelijke folklore toe aan het interieur. Grote bloempatronen en grappige prints maken de sfeer compleet.

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Selected nature - Warm, gezellig & evenwichtig Een nieuwe kijk op de natuur schept harmonie tussen het dagelijks leven in de stad en een ontspannenn verbijlf in de natuur. Creeer een moderne leefruimte met organische kleuren en levendige patronen.

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Modern Poetry - Vintage. Poëtisch. Romantiek. In dit interieur staat gevoel voor ruimte en kwaliteit voorop. Bijzondere accessoires zoals cijfers en letters en meubilair met strakke lijnen en heldere materialen.

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Sunny Blossom - Levendig. Positief. Speels Creeer een gastvrije oase met tinten als mokka, zonnig geel en beige. De stoffen en materialen zijn perfect op elkaar afgestemd voor een moderne vintage inrichting.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners