2447
Woonstijlen
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 25-08-2017

Een kleurrijke collectie met heldere kleuren zoals groen, helder blauw, roze, tomaat root & violet. Combineer de verschillende patronen en stoffen en creeer een swingende woonsfeer!

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Bright Bazaar - Stijlvol. Folklore. Extravagant. Zachte motieven en warme kleuren met exotische kenmerken. Kleuren als petrol en mosterd geel voegen een stedelijke folklore toe aan het interieur. Grote bloempatronen en grappige prints maken de sfeer compleet.

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Selected nature - Warm, gezellig & evenwichtig Een nieuwe kijk op de natuur schept harmonie tussen het dagelijks leven in de stad en een ontspannenn verbijlf in de natuur. Creeer een moderne leefruimte met organische kleuren en levendige patronen.

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Modern Poetry - Vintage. Poëtisch. Romantiek. In dit interieur staat gevoel voor ruimte en kwaliteit voorop. Bijzondere accessoires zoals cijfers en letters en meubilair met strakke lijnen en heldere materialen.

Esprit Home collection

Esprit Home collection

Sunny Blossom - Levendig. Positief. Speels Creeer een gastvrije oase met tinten als mokka, zonnig geel en beige. De stoffen en materialen zijn perfect op elkaar afgestemd voor een moderne vintage inrichting.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide