Houd jij van stoer industrieel, of klassiek met sierlijke details? Word je blij van meubels met een karakter of heb je het liefst een zo strak mogelijk interieur? Om je écht thuis te voelen in eigen huis is het belangrijk de woonstijl te kiezen die het beste bij jou past. Maar welke woonstijlen zijn er eigenlijk? Wij zetten er 12 voor je op een rijtje!

Ben je op zoek naar huis en inrichting inspiratie, ideeën en stylingtips voor de inrichting van je interieur? Op Wonenonline vind je de leukste woonideeën, interieurtips en dé nieuwste woontrends 2020-2021 voor je huis.

Heb je een extra ruimte in huis, waarvoor je momenteel nog geen bestemming hebt? In dit artikel zetten we vijf handige tips op een rijtje, die je inspiratie kunnen geven om de ruimte slimmer te gebruiken! Gebruik de kamer bijvoorbeeld als een inloopkast, of maak hier je nieuwe studeerkamer van. Op internet kun je zoeken naar inspiratie voor de inrichting van deze loze ruimte. Kijk bijvoorbeeld eens op sociale media, waar je foto’s van anderen vindt met soortgelijke kamers.

Altijd up to date blijven betreft de nieuwste collectie, stylingtips en laatste woontrends? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Om je extra te verwennen, ontvang jij als nieuwe nieuwsbriefabonnee een korting ter waarde van 20,-.

Wonenonline.nl is er voor mensen die inspiratie willen opdoen voor hun huis of tuin. Online vind je daarom informatieve en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen. Maar heb je onze brochureservice ook al ontdekt? Op wonenonline.nl brochureservice kun je heel veel mooie, gratis brochures aanvragen om thuis op de bank in alle rust te bekijken!

Niet iedereen woont in een groot huis dat qua inrichting alle denkbare mogelijkheden biedt. Vooral in grotere steden wonen veel mensen soms erg klein. De woonkamer speelt in kleine woningen een belangrijke rol. Hier wordt geleefd, gegeten, gewerkt en gestudeerd. Hoe richt je daarom een kleine woonkamer zo functioneel mogelijk in?

Heb je de sleutel gekregen van je nieuwe woning? Dan niet alleen de verhuizing voor de deur, maar ook het inrichten van je nieuwe woning. Met het kopen van nieuwe meubels en het bepalen wat je meeneemt uit je eigen woning, wordt het al snel minder overzichtelijk. Om ervoor te zorgen dat je je huis snel inricht zonder teveel problemen, lees je in dit artikel een aantal tips. 

Gerrit en Mignon groeiden met hun twee kinderen uit hun woning en besloten een heel nieuw onderkomen te bouwen op een kavel in Amsterdam-Noord. Ze namen de vrijheid om het huis op een originele manier in te delen, helemaal passend bij hun leven. Het resultaat is spectaculair.

Soms ben je de inrichting van een kamer helemaal zat en wil je een frisse wind door het interieur laten waaien. Dan kun je met een verfroller aan de slag gaan en nieuwe meubels en accessoires op de kop tikken. Maar een van de belangrijkste dingen van de inrichting is misschien wel hoe je de kamer indeelt. Met de juiste indeling kun je het meeste uit een ruimte halen. Met deze 5 tips bepaal je de beste indeling.