Houd jij van stoer industrieel, of klassiek met sierlijke details? Word je blij van meubels met een karakter of heb je het liefst een zo strak mogelijk interieur? Om je écht thuis te voelen in eigen huis is het belangrijk de woonstijl te kiezen die het beste bij jou past. Maar welke woonstijlen zijn er eigenlijk? Wij zetten er 12 voor je op een rijtje!

De maand oktober is traditiegetrouw dé woonmaand van het jaar. Op het moment dat het wat slechter weer wordt buiten en weer wat eerder donker is gaan we aan de slag om ons huis weer gezelliger te maken. Heerlijk om daar mee bezig te zijn richting de feestdagen, en we doen het massaal. In de woonmaand zijn er ook diverse winkels, webshops en merken die speciale acties hebben zodat je met een leuke korting een en ander kan aanschaffen. Heb je de woonmaand oktober gemist? Niet getreurd! Want er is in de maand november nog veel meer korting te scoren.

Ontwerp je interieur, slaapkamer, badkamer of keuken in 3D. Met de gratis roomplanner maak je een handomdraai een 2- of 3D-ontwerp van je nieuwe inrichting.

Ben je op zoek naar huis en inrichting inspiratie, ideeën en stylingtips voor de inrichting van je interieur? Op Wonenonline vind je de leukste woonideeën, interieurtips en dé nieuwste woontrends 2020-2021 voor je huis.

Heb je een extra ruimte in huis, waarvoor je momenteel nog geen bestemming hebt? In dit artikel zetten we vijf handige tips op een rijtje, die je inspiratie kunnen geven om de ruimte slimmer te gebruiken! Gebruik de kamer bijvoorbeeld als een inloopkast, of maak hier je nieuwe studeerkamer van. Op internet kun je zoeken naar inspiratie voor de inrichting van deze loze ruimte. Kijk bijvoorbeeld eens op sociale media, waar je foto’s van anderen vindt met soortgelijke kamers.

Altijd up to date blijven betreft de nieuwste collectie, stylingtips en laatste woontrends? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Om je extra te verwennen, ontvang jij als nieuwe nieuwsbriefabonnee een korting ter waarde van 20,-.

Wonenonline.nl is er voor mensen die inspiratie willen opdoen voor hun huis of tuin. Online vind je daarom informatieve en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen. Maar heb je onze brochureservice ook al ontdekt? Op wonenonline.nl brochureservice kun je heel veel mooie, gratis brochures aanvragen om thuis op de bank in alle rust te bekijken!

Niet iedereen woont in een groot huis dat qua inrichting alle denkbare mogelijkheden biedt. Vooral in grotere steden wonen veel mensen soms erg klein. De woonkamer speelt in kleine woningen een belangrijke rol. Hier wordt geleefd, gegeten, gewerkt en gestudeerd. Hoe richt je daarom een kleine woonkamer zo functioneel mogelijk in?

Heb je de sleutel gekregen van je nieuwe woning? Dan niet alleen de verhuizing voor de deur, maar ook het inrichten van je nieuwe woning. Met het kopen van nieuwe meubels en het bepalen wat je meeneemt uit je eigen woning, wordt het al snel minder overzichtelijk. Om ervoor te zorgen dat je je huis snel inricht zonder teveel problemen, lees je in dit artikel een aantal tips.