Ben je je saaie tent meer dan zat en opzoek naar iets waarmee je zeker opvalt? Deze tent met de vorm en het uiterlijk van het Volkswagenbusje uit de jaren zestig gaat gegarandeerd een grote hit worden op campings en festivalterreinen.

 

Deze ruime Volkswagen vierpersoonstent is een luxe replica op ware grote van de Volkswagen camper uit 1965. Toen was ‘ie razend populair onder hippiesen nu weer helemaal hip bij festivalgangers en backpackers.

vw_busje_2.jpg

Maar niet alleen het uiterlijk van de tent is mooi. In de tent is voldoende ruimte voor vier personen, de twee ruimtes worden van elkaar gescheiden. Daardoor heeft de tent twee volwaardige slaapkamers. Wil je naar buiten, dan hoef je niet via de andere slaapkamer te kruipen: beide ruimtes hebben een rits naar buiten. Mensen die niet te lang zijn kunnen zelfs rechtop staan in de tent, hij heeft een hoogte van 1.83 meter. En dat is lekker, als je de hele dag voor het podium hebt staan springen. De tent is in totaal 3.88 meter lang. 

vw_busje_3a.jpg

Ook bij regen hoef je niet te vrezen voor natte kleren: de waterdichtheid van het dak is 3000 mm en die van de wanden 1000 mm. Best indrukwekkend, want dat betekent dat je tent zelfs in een stortbui waterdicht blijft. Ook het ingenaaide grondlaken is waterproof.                  

De tent is in verschillende kleuren verkrijgbaar! We wensen je alvast heel veel kampeerplezier toe.  

Ontvang 15% korting op de VW busje 4-persoons tent
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze VW busje 4-persoons tent of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

Ook leuk om te lezen