Kan jij ook wel een opkikker gebruiken? Doe dan mee met onze winactie! In samenwerking met Ditverzinjeniet.nl verloten we een ontzettend gave Volkswagenbusje tent. Als je er wel aan toe bent om even lekker terug naar de basis te gaan, is kamperen een goed idee. In deze tent is dat dan nóg leuker!

 

We gaan steeds vaker op vakantie in eigen land. Vooral dit jaar kan het door alle onzekerheden best zo zijn dat we onze vakantie in Nederland moeten vieren. En waarom ook niet: Nederland leent zich uitstekend als kampeerbestemming. Kamperen is heerlijk. Je bent één met de natuur, komt heerlijk tot rust, bent aangewezen op jezelf en geniet van het moois dat Nederland je te bieden heeft. Back to basic! En dat is helemaal leuk in deze toffe tent. En nog leuker... jij kan deze supergave VW busje tent winnen!!

Deze ruime Volkswagen vierpersoonstent is een luxe replica op ware grote van de Volkswagen camper uit 1965. Toen was ‘ie razend populair onder hippies en nu weer helemaal hip bij festivalgangers en backpackers.

vw_busje_2.jpg

Maar niet alleen het uiterlijk van de tent is mooi. In de tent is voldoende ruimte voor vier personen, de twee ruimtes worden van elkaar gescheiden. Daardoor heeft de tent twee volwaardige slaapkamers. Wil je naar buiten, dan hoef je niet via de andere slaapkamer te kruipen: beide ruimtes hebben een rits naar buiten. Mensen die niet te lang zijn kunnen zelfs rechtop staan in de tent, hij heeft een hoogte van 1.83 meter. En dat is lekker, als je de hele dag voor het podium hebt staan springen. De tent is in totaal 3.88 meter lang. 

vw_busje_3a.jpg

Ook bij regen hoef je niet te vrezen voor natte kleren: de waterdichtheid van het dak is 3000 mm en die van de wanden 1000 mm. Best indrukwekkend, want dat betekent dat je tent zelfs in een stortbui waterdicht blijft. Ook het ingenaaide grondlaken is waterproof.                  

WIN een Volkswagenbusje tent

In samenwerking met Ditverzinjeniet.nl verloten we een ontzettend gave Volkswagenbusje tent. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is lid te worden van onze en de Ditverzinjeniet.nl nieuwsbrief. Ben je al lid? Vul dan toch het onderstaande formulier in om je deelname kenbaar te maken. Eind april 2020 maken we de winnaar bekend!

Actievoorwaarden:
Je schrijft je in voor de Ditverzinjeniet.nl en Wonenonline.nl nieuwsbrief.
Je kunt jezelf altijd weer uitschrijven middels de uitschrijflink in de nieuwsbrief.

De winnaar wordt eind april 2020 bekend gemaakt
Wonenonline behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

 

Ook leuk om te lezen