Het is misschien niet de eerste ruimte waar je aan denkt bij het inrichten van je huis, terwijl het zo belangrijk is: je hal. Toch is het juiste de plek die je gezellig wilt maken. Waarom de hal zo belangrijk is? Dat leggen we je in dit artikel natuurlijk ook uit. Als jij je hal wilt aanpakken om er een fijne plek van te maken die echt je woonstijl weergeeft, lees je in dit artikel een paar handige tips om je hal perfecte in te richten. Ga ervoor!

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand… Wie heeft de mooiste hal van het land? Straks ben jij dat, want door het gebruik van spiegels geef jij je hal echt een upgrade. Dat is pas een binnenkomer, en nog heel handig bovendien. Wat zijn de laatste trends op het gebied van spiegels? En waarom passen deze juist zo goed in je hal? In dit artikel vertellen we je alles over spiegels in je hal. Je wilt nooit meer anders!

De herfst staat voor de deur. Dat betekent dat we onze warme kleding tevoorschijn halen en weer naar school of aan het werk gaan. Hoe zorg je dat je hal dan niet bedolven wordt onder stapels handschoenen, jassen en post? IKEA denkt verder dan je kapstok en reorganiseert je hal met een aantal eenvoudige en creatieve ideeën. Gebruik opbergoplossingen uit alle kamers van het huis voor een perfect georganiseerde hal. De ideale tijdsbesteding voor een grauwe en regenachtige middag.