1110
Fraai interieur met Duitse hanglampen
Gepubliceerd: 08-01-2016 Laatste update: 06-06-2023

Hoe fraai en sfeervol een interieur is, hangt in grote mate af van de juiste verlichting: de juiste hoeveelheid licht en het design van de lampen. Sommige lampen dienen puur de behoefte aan voldoende licht in huis, zodat we alles goed kunnen zien, bijvoorbeeld bij het koken of het doen van de administratie.

Bij andere lampen gaat het juist ook om het design, de armatuur is in dat geval direct onderdeel van het interieur. De lamp mag in dit geval dus best opvallen. Een Italiaanse kroonluchter met veel goud en kristal is wellicht wat overdreven, duur en storend voor de rest van het interieur. Maar een sterk staaltje Duits design kan voor het juiste evenwicht in huis zorgen: fraai, degelijk, maar niet saai. De Duitse hanglampen van Lampen24.nl maken een evenwichtig en fraai interieur mogelijk.

Hebben Duitsers eigenlijk smaak en verstand van design?
Hoewel de Duitse producten wereldwijd bekend staan als zeer hoogwaardig (Duitse Gründlichkeit), heeft Duitsland dit imago niet als het gaat om creativiteit en gevoel voor Design. “Na klar”, het Duitse design zal nooit zo uitbundig worden als het Italiaanse design. Maar het Duitse design blinkt uit door zijn eenvoudige vormen. Want soms is minder ook meer. Simpele, strakke, maar niet per se rechthoekige vormen, kunnen er opvallend mooi uitspringen.

Lampen24 biedt een groot aanbod aan fraaie armaturen Made in Germany.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide