911
Fraai interieur met Duitse hanglampen

Hoe fraai en sfeervol een interieur is, hangt in grote mate af van de juiste verlichting: de juiste hoeveelheid licht en het design van de lampen. Sommige lampen dienen puur de behoefte aan voldoende licht in huis, zodat we alles goed kunnen zien, bijvoorbeeld bij het koken of het doen van de administratie.

Bij andere lampen gaat het juist ook om het design, de armatuur is in dat geval direct onderdeel van het interieur. De lamp mag in dit geval dus best opvallen. Een Italiaanse kroonluchter met veel goud en kristal is wellicht wat overdreven, duur en storend voor de rest van het interieur. Maar een sterk staaltje Duits design kan voor het juiste evenwicht in huis zorgen: fraai, degelijk, maar niet saai. De Duitse hanglampen van Lampen24.nl maken een evenwichtig en fraai interieur mogelijk.

Hebben Duitsers eigenlijk smaak en verstand van design?
Hoewel de Duitse producten wereldwijd bekend staan als zeer hoogwaardig (Duitse Gründlichkeit), heeft Duitsland dit imago niet als het gaat om creativiteit en gevoel voor Design. “Na klar”, het Duitse design zal nooit zo uitbundig worden als het Italiaanse design. Maar het Duitse design blinkt uit door zijn eenvoudige vormen. Want soms is minder ook meer. Simpele, strakke, maar niet per se rechthoekige vormen, kunnen er opvallend mooi uitspringen.

Lampen24 biedt een groot aanbod aan fraaie armaturen Made in Germany.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners