De design van Floris de Gelder is eerlijk, brengt kwaliteit en komt rechtstreeks van de fabriek. Dit is een uniek concept van het label Urbansofa en al 4 jaar een succes in Nederland. Dit lifestyle label zet een ware trend met Florisvangelder.nl. Urbansofa is te kenmerken aan zijn heerlijke grote lounge- en plofbanken. Met het label Floris van Gelder produceert dit merk de moderne strakke bank als aanvulling van hun label. Floris van Gelder heeft in Nederland verkooppunten waar de sofa's worden verkocht. Het geheim van dit label is dat je het rechtstreeks bij de fabrikant in Europa bestelt. Dat maakt de levertijd een stuk korter en de bank kan kostuum made gemaakt worden waardoor je een unieke bank kan samenstellen die jouw interieur compleet maakt. Op Florisvangelder.nl kun je verschillende modellen bezichtigen en bekijken welke stoffen er gecombineerd kunnen worden.

De Modellen van Floris van Gelder
Floris van Gelder beschrijft zijn modellen aan de hand van bijzondere benamingen die elk iets proberen te vertellen over het model. Zo is er bijvoorbeeld de Bjørn die met zijn strakke afwerking toch modern is. Het model Dinterloo staat voor comfort en sfeer in een strak jasje. Het model Jamie is geheel naar eigen stijl samen te stellen met de verschillende stoffen, kleuren en stylen. Trento is tijdloos en comfortabel tegelijk. Deze bank past zowel in een modern als klassieke huiskamer. De Floris past weer in een landelijk en modern interieur. Elk model spreekt voor zich en zijn tegelijkertijd ware meubelstukken. Kijk voor meer modellen Florisvangelder.nl.

Floris van Gelder; goed voor het milieu
Floris van Gelder is zeer milieubewust. De sofa's worden geproduceerd van 100 procent recyclebare producten die afkomstig zijn uit Europa en daarmee aan de normen en waarde voldoen. Geen grofvuil meer maar truien die van banken worden gemaakt. Ook houden ze hun ecologische voetafdruk klein door weinig transportkosten te maken door samen te werken met leveranciers uit Europa. Floris van Gelder gebruikt o.a. hardhout die speciaal hiervoor geplant worden. Dit maakt jouw bank uniek en ook nog eens maatschappelijk verantwoord. Je zult een lange tijd plezier hebben van deze bank.

 


Ook leuk om te lezen