2180
Stellingkast op maat

Een stellingkast was voorheen maar in enkele maten beschikbaar. Sinds kort is het mogelijk om zelf stellingkasten samen te stellen. Hierdoor is een stellingkast dus tegenwoordig een zeer praktische oplossing om extra opbergruimte te creëren.

Afgelopen jaar kwamen de bedenkers van stellingkast24.nl met het unieke idee om een webshop te beginnen waar klanten zelf hun stellingkast kunnen samenstellen. De bedenkers kwamen op het idee, omdat zij voor hun eigen garage geen geschikte stellingkasten konden vinden voor de opslag van zowel de autobanden als het gereedschap. Inmiddels hebben zij hun hele concept uitgewerkt en worden er dagelijks meerdere stellingkasten samengesteld en verkocht.

Voorheen kon je bij een bouwmarkt een paar standaard maten stellingkasten kopen. Daardoor kon je in een te kleine ruimte bijvoorbeeld net geen stellingkast kwijt. Eigenlijk gebeurde het nooit dat iemand zijn ruimte precies kon inrichten met een stellingkast die precies past. Sinds afgelopen jaar is het mogelijk om zelf online een stellingkast samen te stellen.

Het mooie van dit concept is dat je dus zelf kunt bepalen hoe hoog, breed en diep een stellingkast zou moeten zijn. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een ruimte van 80 cm diep en 300 cm hoog precies opvullen met een stellingkast. Daarbij kun je in de webshop ook zelf selecteren hoeveel legborden je in jouw stellingkast wil hebben. Je kunt je dus vooraf afvragen welke producten je in de stellingkasten kwijt wil. Op het moment dat je maar drie legborden nodig hebt, omdat je heel veel hoge producten in je stellingkast kan het dus praktisch zijn om dit vooraf te bedenken. Hiermee bespaar je onnodige kosten en creëer je de perfecte opbergruimte.

Stellingkasten worden ook steeds meer geaccepteerd bij het interieur van bedrijven. Doordat bedrijven steeds meer ‘industrieel’ worden ingericht, passen stellingkasten hier dus erg goed tussen, zonder dat dit goedkoop oogt.  


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners