2615
Maak het jezelf gemakkelijk met deze slimme producten
Gepubliceerd: 17-10-2020 Laatste update: 18-07-2021

Vind jij duurzaamheid belangrijk maar staat ‘het  jezelf  gemakkelijk maken’ net een stukje hoger op jouw bucketlist?  Check dan vooral deze superhandige slimme producten eens. Ze helpen jou een handje op weg met duurzaam leven maar zijn intussen stiekem hartstikke leuk, handig en hip! Wedden dat jij straks niet meer zonder kunt!

Wat zijn slimme apparaten?
Slimme apparaten zijn apparaten die we allemaal wel kennen, onze huishoudelijke vrienden die tegenwoordig, heel slim, ook kunnen communiceren via  het internet. En laat nou juist deze eigenschap ons het leven net even een stukje gemakkelijker maken. Slimme apparaten zijn superhandig en nog leuker… ze zijn stilletjes de leukste cadeautjes om te geven! Wij zetten de slimste krachtpatsers voor je op een rijtje.

Slimme stekkers die het werk doen voor jou
Heb jij wel eens gehoord van een slimme stekker? Dat is een stekker waarop je een slim apparaat kunt aansluiten welke je vervolgens via je smartphone kunt bedienen. Handig, vanuit je luie stoel even een lamp aan of uitzetten. Of hoe fijn is het als je vanuit de auto onderweg naar huis je oven alvast kunt voorverwarmen.  

Doe maar lekker duurzaam
Slimme apparaten zijn niet alleen heel handig, ze helpen je ook om energie en stroomkosten te besparen. Een goed voorbeeld hiervan zijn slimme lampen. Deze lampen werken op led-verlichting waardoor ze een stuk zuiniger zijn dan reguliere lampen. Wil je dat jouw huis er bewoond uit ziet ook al ben je zelf niet thuis? Met een timer kan je instellen dat de lampen aan of uit gaan na een bepaalde tijd. Hierdoor branden lampen niet meer overbodig en ben jij lekker duurzaam bezig.

inspiratiebrochures1.png

slimmethermostaat.jpg

Slimme thermostaat
Ook met een slimme thermostaat kan je voorkomen dat je onnodig energie verbruikt. Met een slimme thermostaat regel je op afstand de temperatuur in huis via de app op je smartphone. Vergeet je een keer de app in te stellen, geen probleem! Hij leert van jouw leefgewoontes en verlaagd zelf de temperatuur als je weg bent.

Let’s work together…
Wil je dat jouw slimme apparaten onderling met elkaar communiceren? Bijvoorbeeld wanneer bewegingsensoren beweging detecteren dat de verwarming wordt ingeschakeld of wanneer het te warm wordt in huis de ventilator wordt aangezet. Dan is een Smart Home Hub de ideale oplossing voor jou. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de slimme lampen te laten communiceren met jouw slimme camera. Zodra er een ongenode gast wordt gespot laat je de verlichting op volle sterkte inschakelen. Dat schrikt dieven mooi af.

… and Work-out!
Natuurlijk kennen we allemaal wel de smart watches die ontzettend motiverend zijn tijdens het sporten. Je kunt precies zien wanneer je getraind hebt of dat het de hoogste tijd wordt voor een stevige work-out. Je kunt leuk met vrienden connecten, wedstrijdjes doen en elkaar motiveren. Maar wist je dat een weegschaal of badkamerspiegel tegenwoordig ook hartstikke slim zijn? Een slimme weegschaal is een soort van personal trainer. Hij houd niet alleen je gewicht in de gaten maar ook je slaap en hart ritme. In de slimme badkamerspiegel zie je jezelf altijd op je mooist en check je gelijk even het weerbericht. Fijn om te zien of je kunt gaan hardlopen of toch liever op de bank ploft. Poets wel even je tanden voordat je de deur uit gaat. Een slimme tandenborstel vertelt jou precies welke tanden extra aandacht nodig hebben en hoe je optimaal kunt poetsen voor stralend witte tanden.

slimmespiegel.jpg

Tring tring
Zit je eindelijk ontspannen op de bank, gaat ineens de deurbel. Opstaan is wel het laatste waar je zin in hebt! Met de slimme deurbel heb je ook dat probleem getackeld. Gluren tussen de gordijnen om te zien wie er voor de deur staat is verleden tijd. Via je smartphone kan je jouw bezoeker zien, spreken of diegene lekker laten staan en je Netflix serie vervolgen. Oja, en laat intussen jouw robotstofzuiger op zijn gemak het vuile werk oplossen. Je stelt eenvoudig een schoonmaakschema in en zodra de accu leeg is, rijdt hij terug naar zijn oplaadpunt.

Foodies
You hate it or you love it! Koken. Of jij nou een echte keukenprins(es) bent of liever een snelle hap bereid in de magnetron… Ook in de keuken zijn slimme apparaten jou graag van dienst! Een handige hulp in de keuken is de Smart Home hub met display. Hieraan koppel je al je slimme keukenapparaten die je met een paar tikken kunt bedienen. Ondertussen wordt jouw favoriete recept voorgelezen of laat je je inspireren door een kookvideo op Youtube.

slimmekoelkast.jpg

Je hebt 1 nieuw bericht… van de koelkast!
Gelukkig hoeft jij je nooit meer zorgen te maken dat je net dat ene ingrediënt niet meer in jouw koelkast hebt liggen. Een slimme koelkast heeft een ingebouwde camera waarmee je al lopend door de supermarkt precies kunt zien wat er in jouw koelkast ligt. De koelkast stuurt jou zelfs een berichtje als hij ziet dat de kaas op de bovenste plank over de datum is.

Slimme moestuin
Vind jij het ook altijd zo heerlijk om je eigen verse kruiden te gebruiken in jouw gerechten maar houden de kruiden het meestal nog geen week uit? Dan is een slimme moestuin echt wat voor jou. Even de kruiden planten, het reservoir vullen met water en de rest gaat helemaal vanzelf. De kruiden krijgen elke dag de juiste hoeveelheid water en ook het licht wordt automatisch geregeld. 

Andere leuke hebbedingetjes zijn de slimme speakers waarmee je door het hele huis jouw favoriete afspeellijsten kunt beluisteren. Of wat dacht je van een slim schilderij? Met 1 druk op de knop hang je een ander schilderij aan de muur!

slimmerobotmaaier.jpg

En laten we vooral de tuin niet vergeten! Met een slimme robotmaaier laat je je gazon lekker maaien terwijl jij geniet van een goed boek in de zon! Moet jouw tuin regelmatig bewaterd worden dan is een slim bewateringssysteem geen overbodige luxe. En wil je verzekerd zijn van een goed stukje vlees tijdens een zwoele zomeravond barbecue? Vergeet dan niet die  slimme vleesthermometer waarmee jij op afstand kunt zien hoe lang jouw hamburger nog nodig heeft om  gaar te worden.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide