1276
Creativiteitshoek maken
Gepubliceerd: 02-08-2016 Laatste update: 02-06-2023

Je interieur bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit je meubels, iets voor aan de muur en bijvoorbeeld planten. Leuke accessoires voor je interieur vind je overal en maak je soms zelf. Door in je interieur te laten zien wat je mooi vindt, laat je iets van jezelf zien.

Jouw creativiteitshoek inrichten
Neem een kijkje bij verschillende bloggers. Die hebben al een plek ingericht in hun interieur om losse creatieve uitingen op te hangen. Gebruik bijvoorbeeld een kaartenrek, een magneetbord, een prikbord, een rek of plakband om kaarten, je eigen Instagram foto’s en andere creatieve uitingen aan op te hangen. Zo ontstaan kleine moodboards met dingen die jouw interieur écht van jou maakt. Persoonlijk, makkelijk te maken en niet duur. De vulling van je creativiteitshoek kan met allerlei voorwerpen en op allerlei manieren.

Allerlei interieur accessoires bij elkaar
Wees creatief met het bij elkaar zoeken van je accessoires. Alles mag en niets moet. Richt bijvoorbeeld een dressoirtafel in met een rek. Op het rek verzamel je op jouw manier de dingen die je mooi vindt. Pinterest staat vol met leuke ideeën om jouw creativiteitsrek mee in te richten. Van losse vogelveren tot aan elkaar geklemde scrabbleletters die een woord vormen en van kralenkettingen tot kleurrijke casettebandjes van vroeger. Je kunt het zo gek niet bedenken. Kleed de tafel verder aan met een bureaulamp, een plantje, een stolp met een cactus erin, verschillende maten en kleuren kaarsen, uitvergrote foto’s of mooie posters.

Speciale designs kaarten
Een kaartenrek is natuurlijk vooral bedoeld voor allerlei verschillende kaartdesigns. Op KaartWereld.nl vind je een bijzonder soort kaart waarmee je jouw creativiteitshoek leuk kan inrichten. Groei en Bloei kaarten zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar er zit een speciaal cadeautje in verstopt. Op de voorkant van de kaart is een stukje groeipapier bevestigd, dat zaadjes van bloemen bevat. Plant het groeipapier, geef de zaadjes regelmatig water en verzorg het stekje met aandacht om een prachtige bloem te zien groeien. Je bloem brengt leven in je creativiteitshoek ;) Wees creatief en richt jouw creativiteitshoek in om te laten zien wat je mooi vindt. Zo laat je aan iedereen zien wat jouw stijl is. Hoe richt jij je creativiteitshoek in?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide