1192
Dekton® XGloss meer dan marmer

Helemaal hip: marmer in het interieur verwerken. Of het nu voor een creëren van een rustige klassieke setting is of voor een pittige statement te maken. De marmertrend wordt momenteel door een breed publiek omarmd. Woonaccessoires uitgevoerd in marmer geven vele interieurs een trendy touch-up.

Cosentino presenteert de Dekton XGloss Natural Collection. Dit is een collectie van hoogglans high-tech ultracompacte oppervlakken die opvallen door een schitterende kristalglans in drie unieke marmerlooks. Aarde en natuursteen vormden de inspiratiebron voor de ontwikkeling van Glacier, Fiord en Tundra.

Glacier is de meest rustige variant van de drie nieuwe Dekton XGloss kleuren. Deze kleur valt op door de dunne goudkleurige aders op een witte ondergrond. Het gaat om een gepolijste afwerking met een ultieme glans, waterafstotende eigenschappen en een buitengewone bestendigheid tegen vlekken. Deze bijzondere kleur biedt grenzeloze ontwerpmogelijkheden. Glacier komt goed tot zijn recht als het wordt verwerkt in een keuken als werkblad of achterwand. Maar ook vloeren kunnen worden bekleedt met dit bijzondere materiaal.

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners