1494
Dekton® XGloss meer dan marmer
Gepubliceerd: 11-10-2016 Laatste update: 06-06-2023

Helemaal hip: marmer in het interieur verwerken. Of het nu voor een creëren van een rustige klassieke setting is of voor een pittige statement te maken. De marmertrend wordt momenteel door een breed publiek omarmd. Woonaccessoires uitgevoerd in marmer geven vele interieurs een trendy touch-up.

Cosentino presenteert de Dekton XGloss Natural Collection. Dit is een collectie van hoogglans high-tech ultracompacte oppervlakken die opvallen door een schitterende kristalglans in drie unieke marmerlooks. Aarde en natuursteen vormden de inspiratiebron voor de ontwikkeling van Glacier, Fiord en Tundra.

Glacier is de meest rustige variant van de drie nieuwe Dekton XGloss kleuren. Deze kleur valt op door de dunne goudkleurige aders op een witte ondergrond. Het gaat om een gepolijste afwerking met een ultieme glans, waterafstotende eigenschappen en een buitengewone bestendigheid tegen vlekken. Deze bijzondere kleur biedt grenzeloze ontwerpmogelijkheden. Glacier komt goed tot zijn recht als het wordt verwerkt in een keuken als werkblad of achterwand. Maar ook vloeren kunnen worden bekleedt met dit bijzondere materiaal.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide