2690
Cursus verkoopstyling

Wil je je huis makkelijker kunnen verkopen of lijkt het je leuk om vrienden en familie te adviseren bij de verkoop van hun huis? En ben je geïnteresseerd in styling en interieur? Kies dan voor de creatieve cursus Verkoopstyling! In zes maanden tijd kom je alles te weten over de indeling, functionaliteit en inrichting van een woning. Zo leer je hoe je elke ruimte van je huis optimaal presenteert en wat voor effect kleur en verlichting hebben. Na afloop van deze cursus heb je alles in huis om je woning verkoopklaar te maken!

Voor wie is de cursus Verkoopstyling bestemd
Deze cursus is een aanrader voor iedereen die zijn huis snel en tegen een goede prijs wil verkopen. Ook als je het leuk vindt om anderen advies te geven op dit gebied is deze cursus een goede keuze. Overweeg je om van verkoopstyling je beroep te maken, maar twijfel je nog of het echt iets voor je is? Dan is deze cursus een goede kennismaking. Deze cursus vormt een prima opstap voor de professionele cursus Vastgoedstylist. Je kunt dan een verkort traject volgen.

Lees meer over de cursus verkoopstyling, bestel direct een brochure of schrijf je in.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners